Bir kod için mağazaya neden gitsin ki. Mail atarak oturduğu yerden 2-3 saatte alır kodunu.Aldığın mağazaya git kodu iste. Olmazsa Nvidia'nın sitesini biraz araştır.
Dalgınlığıma gelmiş. Ben Vatan'dan aldığım için oraya mail atmıştım. Arkadaşın dediği gibi gold'un kampanya için belirlediği adrese mail atın.Gold'dan aldığı ekran kartı için Vatan'a mesaj atması da apayrı saçma olur. Gold'un sitesinden iletişim mailine bakın. Sipariş numaranızla birlikte kodu isteyin.
Bilmişlik tasladığımı nereden çıkardınız? mağazaya gitmesine gerek olmadığını söyledim ve mail atmasını söyledim. Sadece dalgınlığıma geldiği için vatan'ın mail adresini yazmışım. Bunun neresinde bilmişlik var? Siz bunu bilmişlik olarak algılıyorsanız yazık.Bilmişlik taslayarak en azından yanlış yönlendirmedim.
Evet bilmişlik olarak algılıyorum gerçekten bilseydiniz adam gibi bir mail atardınız. İyi günler.Bilmişlik tasladığımı nereden çıkardınız? mağazaya gitmesine gerek olmadığını söyledim ve mail atmasını söyledim. Sadece dalgınlığıma geldiği için vatan'ın mail adresini yazmışım. Bunun neresinde bilmişlik var? siz bunu bilmişlik olarak algılıyorsanız yazık.
Senin yorumun için kendi görüşümü belirttim. Sadece mağazaya gitmesine ne gerek var ki dedim. Yanlış yönlendirdiğim de yok. Mail adresini vatan'ı baz alarak atmışım. Konuyu açan arkadaş sadece Gold'un mail adresini öğrenip benim dediğim gibi mail atarsa oyununu alır. Senin gibi insanlar yüzünden forum anlayışından soğuyorum ben. En ufak bir şeyde hemen gerilim yaratıyorsunuz. Gerçekten yazık.Evet bilmişlik olarak algılıyorum gerçekten bilseydiniz adam gibi bir mail atardınız. İyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.