Steam Hediye etme kısıtlaması nasıl kaldırılır?

422470

Hectopat
2 hesabım var; birisi ana hesap, diğeri CS:GO için bir hesap. Oradan gelen kasaları satıp ana hesaba oyun atıyorum. Fakat artık gönderemiyorum. Desteğe yazdım ama cevap gelmedi. Ne yapabilirim? Sırf oyunları ana hesaba atabileceğim için CS:GO Prime almıştım, şimdi bir anlamı kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Talebi kapatmışlar bir daha yazsam geri dönerler mi ki?
Hesapların kendinize ait olduğunu izah ederek tekrar talep oluşturun, döneceklerine inanıyorum ama eminim desem yalan olur. Bende aynı hatayla 2 sefer karşılaştım, açıklayarak 2 defa iletişime geçtim sorunumu halletmişlerdi.

@422470 Sadece CS:GO prime aldığınız hesabınızdan ana hesabınıza oyun göndermeye çalışıyorsunuz değil mi?

Artı -1 Eksi
Şimdiye kadar ne kadarlık bir hediye gönderimi yaptınız?

350TL ediyor bir de mesela escape backrooms ve Devour oyunlarını 2-3 kere birkaç arkadaşıma daha hediye etmiştim beraber oynamak için onun yüzünden olabilir mi? O satın alımların üstüne ana hesaba daha çok oyun atmışım ama.

İlk yorumumda bahsettiğim gibi hesaba yapılan harcamadan daha fazlasını hediye gönderemezsiniz. Çıkan kasaları satarak oyun almak istiyorsanız, önce kasaları ana hesabınıza atın daha sonra oyunları normal şekilde kendi hesabınıza satın alın. Sorun çözülmez ise yan hesabınızda kalan bakiyeyi 1 hafta kısıtlama ile topluluk pazarında bir eşya alıp ana hesabınıza atabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Çok fazla oyun göndermek Steam'in hesabı ticaret hesabı olarak görmesine sebep oluyor ve bu yüzden hediye gönderme kısıtlaması alıyorsunuz. Steam destek ekibine belirtin sorunu yazacaklardır. Geçen sene ana hesabımdan 30 35 oyun göndererek aynı cezayı almıştım ve kalkması imkansız aklınızda bulunsun.

bende aynı sorunu yaşıyorum ticari bi amacım yok sadece arkadaşıma hediye alıp beraber rekabet atmak nasıl kaldırabilirim

Bende aynı sorunu yaşıyorum ticari bir amacım yok sadece arkadaşıma hediye alıp beraber rekabet atmak nasıl kaldırabilirim?

Bende daha 1 ay önce açıldı oda sadece fiyatı düşük oyunlarda açıldı. 2 ay falan sürmüştür bu kısıtlama. Belki sizde de sürebilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…