Steam Hediye etme kısıtlaması nasıl kaldırılır?

422470

Hectopat
2 hesabım var; birisi ana hesap, diğeri CS:GO için bir hesap. Oradan gelen kasaları satıp ana hesaba oyun atıyorum. Fakat artık gönderemiyorum. Desteğe yazdım ama cevap gelmedi. Ne yapabilirim? Sırf oyunları ana hesaba atabileceğim için CS:GO Prime almıştım, şimdi bir anlamı kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hediye yollarken ne gibi bir uyarı alıyorsunuz? Eğer hesabı ticari amaçla kullandığınızı tespit ettik gibi bir uyarı alıyorsanız destek ekibi bu yasaklanmayı kaldırmıyor. Kalıcı olup olmadığını veya ne zaman kaldırıldığını ise tam olarak bilmiyorum.

Hediye atacağınız hesabınızda yaptığınız toplam mağaza harcaması, hediye için kullandığınız bütçeden fazla olmalıdır. Bu sorunun en genel ve bilinmeyeni budur.

2 hesabım var; birisi ana hesap, diğeri CS:GO için bir hesap. Oradan gelen kasaları satıp ana hesaba oyun atıyorum. Fakat artık gönderemiyorum. Desteğe yazdım ama cevap gelmedi. Ne yapabilirim? Sırf oyunları ana hesaba atabileceğim için CS:GO Prime almıştım, şimdi bir anlamı kalmadı.

Steam hesabı ticari hesap olarak gördü sanırım bir süresi yok Steam'e bağlı kalkıp kalkmaması.

Hediye yollarken ne gibi bir uyarı alıyorsunuz? Eğer hesabı ticari amaçla kullandığınızı tespit ettik gibi bir uyarı alıyorsanız destek ekibi bu yasaklanmayı kaldırmıyor. Kalıcı olup olmadığını veya ne zaman kaldırıldığını ise tam olarak bilmiyorum.

Hata bu.

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    149,4 KB · Görüntüleme: 454
Bende aşağı yukarı aynı tip olaylar yapıyordum. Gönderme işleminde hata aldım 2 defa farklı zamanlarda destekle iletişime geçtiğimde ana hesabıma gönderiyorum dediğimde hesabınızı güncelliyoruz işlemlerinize devam edebilirsiniz diyorlardı ki tekrardan gönderebiliyordum. Ancak telefona 2 hesabımda kayıtlıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı