Hediye internetlerin hızının yavaş olması

fatih golukcu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün hediye internetlerin yavaşlığı hakkında bir konu açmak istedim. Örnek olarak, az önce Turkcell'e geçtim. İlk yaptığım Speedtest'te 45 Mbps download gördüm. Sonrasında salla Kazan'dan 1 GB internet kazandım. İnternet hatta tanımlandıktan sonra anında yavaşlığı fark ettim. Tekrar test yaptığımda 3 Mbps download gördüm 😀.

Tamam, hadi yurt dışındaki internet sağlayıcılara göre burada internet daha hızlı kullanılıyor denildi, bahane olarak "yukarı yuvarlanıyor" dendi ama bu hediye internetlerdeki yavaşlığın anlamı ne?

Bunu Turkcell nazarında bütün operatörler için söylüyorum. Çünkü yıllar önce Türk Telekom kullanırken de aynı sorunu yaşıyordum, hatta daha da beteriydi. Vodafone'u 1 yıl kullandım. Onda da sınırsız internet olan paketin Lite versiyonunu kullanıyordum, bilenler bilir, onda da hız sınırlı oluyordu. Bu konudaki gibi bir yavaşlama oluyor mu, bilmiyorum.

Yani arkadaşlar, "dön bir de buradan vursunlar" mı dersiniz, yoksa "tek sen yaşıyorsun" mu dersiniz bilmiyorum, ama benim gözlemim bu yönde. Siz de böyle sorunlar yaşıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Turkcell kullanıyorum. Söylediklerin bana biraz garip geldi, bu yüzden denemek için Salla Kazan hakkımı kullandım. Haftalık 1 GB paketi hattıma yükledim. Paketten 1-2 dakika kullanım yaptıktan sonra Fast sitesinden hız testi yaptım ve 330 Mbps hız aldım. Ben sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı