Hediye olarak 4090 değer mi?

arandur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Eşim bana doğum günü hediyesi almak istiyor ama kullanabileceğim tek şey bir 4090 RTX. Ama bende 3090 olduğu ve çok da oyun kasmadığım için eşimin bu aylık tüm gelirini buna vermesini de çok istemiyorum. Ama 4K'da oyun oynuyorum ara sıra. Benim düşündüğüm şahsen 5090'ı beklemek aslında. Ne yapsam bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba,

Eşim bana doğum günü hediyesi almak istiyor ama kullanabileceğim tek şey bir 4090 RTX. Ama bende 3090 olduğu ve çok da oyun kasmadığım için eşimin bu aylık tüm gelirini buna vermesini de çok istemiyorum. Ama 4K'da oyun oynuyorum ara sıra. Benim düşündüğüm şahsen 5090'ı beklemek aslında. Ne yapsam bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

5090 bence beklenmeli, zaten çok da uzun süre sonra çıkmayacak çok kısa bir süre içinde de çıkmayacak, bana göre dediğim gibi 5090 beklenmeli.

Allah'ım oyun ve bilgisayarla ilgilenen bir eş bana da nasip et. Hocam memnunsanız devam edin o kadar çok bence eğer alacağım diyorsanız size bağlı. Şahsen ben PS4 PS5 filan oynardım eşimle birlikte. Konsol tarafında güzel oyunlar ekran büyük oluyor TV'ye takınca.

Bence yeterli hocam. Bu tanıma uyarmısınız bilmem ama 4090'ın hype'ı aldıktan sonra geçer bence. 3000 serisinin en son kartı var elinizde ben şahsen zengin değilsem istemezdim. Belki 5090 düşünebilirsiniz birikim yapıp ama çok pahalı olur yine. O kadar para vermek mantıklı mı bilmiyorum maddi durumunuzdan yola çıkmayarak.

Merhaba,

Hocam 5090 bekleyin bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı