Hediye olarak 4090 değer mi?

Merhaba,

Eşim bana doğum günü hediyesi almak istiyor ama kullanabileceğim tek şey bir 4090 RTX. Ama bende 3090 olduğu ve çok da oyun kasmadığım için eşimin bu aylık tüm gelirini buna vermesini de çok istemiyorum. Ama 4K'da oyun oynuyorum ara sıra. Benim düşündüğüm şahsen 5090'ı beklemek aslında. Ne yapsam bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dert etmeyin buradayım ve buradayım! Siz de oradasınız!
Eski kartınızı bana verirseniz 4090 almamak için hiç bir sebebiniz kalmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kesinlikle katılıyorum ama size süpriz olsun diye alırsa o zaman 3090 satıp tatile gidin.
3090'da artık çok ucuza gidiyor, 4090'ın 3 te birini zor karşılar. Sıkıntı biraz da orada. Bana teknoloji konusunda sürpriz yapmaya cesaret edemez, çok anlamıyor. :)
Dilerseniz hediyenizi evlendiğiniz gün aldığınızı ve bundan daha iyi bir hediye olmadığını söyleyerek güzelce reddedin. Ben olsam 5090'ı beklerdim.
Heh. Bari küçük bir şey aldırırım genede.. ışıklı bi mousepad falan..

3090'da artık çok ucuza gidiyor, 4090'ın 3 te birini zor karşılar. Sıkıntı biraz da orada. Bana teknoloji konusunda sürpriz yapmaya cesaret edemez, çok anlamıyor. :)
Hocam zaten kendiniz dediniz ikimizde çalışıyorsunuz 2 günlük hafta sonu falan gidersiniz hem tam zamanı sezon bitiyor az da olsa ucuz olur. Hâlâ para yetmiyorsa eşiniz sizin için 1 aylık maaşını vericek (galiba)sizde ona verin birazını :)

Dert etmeyin buradayım ve buradayım! Siz de oradasınız!
Eski kartınızı bana verirseniz 4090 almamak için hiç bir sebebiniz kalmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha iyisi sizin olur umarım.

Hocam zaten kendiniz dediniz ikimizde çalışıyorsunuz 2 günlük hafta sonu falan gidersiniz hem tam zamanı sezon bitiyor az da olsa ucuz olur. Hâlâ para yetmiyorsa eşiniz sizin için 1 aylık maaşını vericek (galiba)sizde ona verin birazını :)
Dostum eğitim sektöründe benim eş, nefes alamıyor neredeyse, çok yourucu. Ben de sabah akşam bilgisayardayım zaten.

Önceki doğum gününde arabasını yeniledim diye bu kadar açık gönüllü, yoksa abovvv..

Bende 3090 olsa bi 5-6 sene yeni PC istemezdim açıkçası. 4090 parasına Telefon yenilemek + tablet + saat almak daha mantıklı bence. Gerçi 4090 hediye olarak alınabilen bir bütçede herhalde diğer teknolojik eşyalar en iyilerden birisidir.

Evlenmeye gidiyorum. Şaka maka 3090 gayet güçlü kart zaten, ki 4090 alsanız 4 5 yıl çok rahat götürür frame generation gibi özellikler var sonuçta kartta. Eğer 4K'da oyun oynayacağım illa diyorsanız olabilir. Bence bir hafta boyunca eşinizle tatile gitseniz daha iyi olur gibi.
Zaten güçlü olmasa çok düşünmem, daha 4090 yeni çıktığında almıştım. Yani genelde kendime maazeret bulurum bilgisayar güncellemeye ama bu sefer topluca aleti değiştiririm diyorum AMD yeni serisi filan da gelince 2 sene sonra.

Bende 3090 olsa bi 5-6 sene yeni PC istemezdim açıkçası. 4090 parasına Telefon yenilemek + tablet + saat almak daha mantıklı bence. Gerçi 4090 hediye olarak alınabilen bir bütçede herhalde diğer teknolojik eşyalar en iyilerden birisidir.
Dostum telefona verilen parayı çok boş buluyorum. S20FE var, düşüyor, ben savuruyorum bir yere filan, gayette iş görüyor ne kadar kamerası filan cacık olsada. Yaşlı adamım, tablet filan da çok bana hitap etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı