Hediye olarak 4090 değer mi?

Vay be ne eşler var.
Eş hayattaki en önemli seçimdir.
5090 bence beklenmeli, zaten çok da uzun süre sonra çıkmayacak çok kısa bir süre içinde de çıkmayacak, bana göre dediğim gibi 5090 beklenmeli.
Yani mantığın yolu bir gibi.
Parayı altın ile degerlendir bozunca yeni ekran kartı alırsın.😎
Bak bu aklıma gelmedi. Çok iyi fikir. Hatta diğer doğum gününe de çıkmazsa üzerine eklerim :).

Evlenmeye gidiyorum. Şaka maka 3090 gayet güçlü kart zaten, ki 4090 alsanız 4 5 yıl çok rahat götürür frame generation gibi özellikler var sonuçta kartta. Eğer 4K'da oyun oynayacağım illa diyorsanız olabilir. Bence bir hafta boyunca eşinizle tatile gitseniz daha iyi olur gibi.
Tatile gittik iki kere. Zaten ikimiz de çalışmaya başladık, çok zamanımız yok artık.

Güzel bir projeksiyon istenebilir 😜
Nedense TV kavramına karşı, salondaki 65" yeter diyor.. Haklı..
5090 beklesem mi diye soruyor oyun oynuyorsun uçak mühendisi değilsin sonuçta.
Oyun geliştiricisiyim, 3D çalışıyorum evdeki iş istasyonumda ama 3090 kaldırıyor.

Merhaba,

Eşim bana doğum günü hediyesi almak istiyor ama kullanabileceğim tek şey bir 4090 RTX. Ama bende 3090 olduğu ve çok da oyun kasmadığım için eşimin bu aylık tüm gelirini buna vermesini de çok istemiyorum. Ama 4K'da oyun oynuyorum ara sıra. Benim düşündüğüm şahsen 5090'ı beklemek aslında. Ne yapsam bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dilerseniz hediyenizi evlendiğiniz gün aldığınızı ve bundan daha iyi bir hediye olmadığını söyleyerek güzelce reddedin. Ben olsam 5090'ı beklerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı