BTKbeta Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Arkadaşıma hediye attım Steam'den kabul etti ama kütüphanesine düşmedi.
cevheriulrich Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 12 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Kasa:Zalman N4 Rev.1 Anakart:GIGABYTE H610 M K DDR4 Ekran Kartı:ZOTAC Geforce RTX 4060 İşlemci:Intel Core i3 13100F Ram:XPG Gammix D30 Güç Kaynağı:ZALMAN ZM600-TXII MegaMax 600W 80 PLUS EKİPMANLAR: Kulaklık:Razer Blackshark V2 X White Edition Monitör:LG Ultragear 27GQ50F-B Mouse:Steelseries Rival 600 Klavye:Rampage Umbra KB-R86 Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 BTKbeta dedi: Arkadaşıma hediye attım Steam'den kabul etti ama kütüphanesine düşmedi. Genişletmek için tıkla... Yoğunluktan falandır düşer kısa süre sonra. BTKbeta dedi: Arkadaşıma hediye attım Steam'den kabul etti ama kütüphanesine düşmedi. Genişletmek için tıkla... Düştü mü hocam? Son düzenleme: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
BTKbeta dedi: Arkadaşıma hediye attım Steam'den kabul etti ama kütüphanesine düşmedi. Genişletmek için tıkla... Yoğunluktan falandır düşer kısa süre sonra. BTKbeta dedi: Arkadaşıma hediye attım Steam'den kabul etti ama kütüphanesine düşmedi. Genişletmek için tıkla... Düştü mü hocam?