Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence oyun işlerini bıraktığını ve "hesabım sizin olsun", "bir ton para verdim boşa gitmesin bari sizin çocuklar oynasın" diyip son bölümdeyim CoD'u bitirip geri vereceğim falan de. Büyük ihtimal senden onu satmak için aldılar dolar uçunca. Hakkını ara sonuna kadar haklısın.

Hakkınızı savunun böyle çok kişi var önce nazikçe isteyin sonra eğer verilmezse hukuki yollara başvuracağım deyin bence korkar verirler ama komşuluk biter gibi bir şey olur işte Türk halkının en sevmediğim yönü komşu olunca evin yarısı onun oluyor. İsteyince de haksız duruma düşüyorsun :/

Satmamışlar hocam. Masadaki benim Playstationumdur. Annem Öyle diyorsa öyledir. evde 6 ay boş boş yattı PS görmüştür baya.

Satmamışlar hocam. Masadaki benim Playstationumdur. Annem Öyle diyorsa öyledir. evde 6 ay boş boş yattı PS görmüştür baya.
Allahım muhabbete bak ps4 çalma planları yapıyoruz hahahaha . Gidin ps4 'ün ssd 'sini sökün. 2 gün sonra "Ben aldım ssd 'yi, getirin takayım" diye söyle. Onlar getirince verme. Yukarıdaki arkadaş da çok iyi taktik vermişte, "Gel o zaman bizim evde bitir son bölümü" diyebilir çocuklar.

Son düzenleme:
Hadi alsın nasılda vuruyorum çekici kapağını açıp.
Sen vurursan, masrafını gider ailen verir. PS veren annen, kırarsan annenden de senden habersiz masrafını alıp yaptırır veya yenisini aldırır. Öfke, sert kusmak yerine güzelce anlat ve yaptığın masrafı iste yeterli. GTA V orijinal ise ve hesapla giriş yaptıysan bile görevlerin falan kalıcı kalacaktır. En kötü oyun dosyalarını yedeklersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…