Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben elime 1 kere geçireyim PlayStationu Bir daha almasının mümkünatı yok zaten.
Çok iyi bir taktik lazım. 1 ay ben 1 ay sen pek işleyecek gibi değilde. Oynadığım oyunu bitireyim geri teslim ederim daha mantıklı. Gelsin tartışalım alamaz Playstationu :).

Arkadaşlar ben elime 1 kere geçireyim PlayStationu Bir daha almasının mümkünatı yok zaten.
Çok iyi bir taktik lazım. 1 ay ben 1 ay sen pek işleyecek gibi değilde. Oynadığım oyunu bitireyim geri teslim ederim daha mantıklı. Gelsin tartışalım alamaz Playstationu :).
Eeee 2-3 hafta sonra mesaj atarlar nerde ps diye.

Sen bilirsin istediğini yap. Ama benim tavsiyem paradan yana.
Kadın şuanda çalışmıyor. Antalyadayız sadece yazları meslek oluyor bu yaz da çalışamadı. Ben 5 ay acıdım hiç bir şey demedim. Asıl sorunu tekrar anlatayım annem geldi 30 dakika önce filan konusunu açmamışlar tartışma olmasın diye. neyse Playstation görmüş televizyonlukta üstündede 2 tane kol. Onlarda Playstation 3'de vardı onu odada tutuyorlardı. "BENİM" PlayStation ve üstünde 2 adet kol ve benden kol istemeleri Allah Allah araba yarışı demek.?

Çekici vuracağınıza Hdd ve PSU araklamak daha mantıklı. (İroni)

Eeee 2-3 hafta sonra mesaj atarlar nerde ps diye.
Hadi Atsın :D. Gelsin eve Çekici vururum kapağını açıp. Bende yanarım o da.
Çekici vuracağınıza Hdd ve PSU araklamak daha mantıklı. (İroni)
Hocam pek dikkat etmedimde yanlış hatırlamıyorsam içinde 860 GBlik alan vardı (yani o civarlarda).
Play Stationu Hızlı sallarsam HDD bozulacağını düşünüyorum.

PSN Hesabınızın şifresini degiştirin. PS4 Yaptırdıgınız paranın daha fazlasını isteyin,Kolları vermeyin bu kadar basit.. Ayrıca bu kadar olayı büyütüp yorum beklemeyin.

Hadi Atsın :D. Gelsin eve Çekici vururum kapağını açıp. Bende yanarım o da.

Hocam pek dikkat etmedimde yanlış hatırlamıyorsam içinde 860 GBlik alan vardı (yani o civarlarda).
Play Stationu Hızlı sallarsam HDD bozulacağını düşünüyorum.
Eğer vaktiniz varsa alın koyun masaya, araklayın parçaları anakart vs. sonrasında da içine kum torbası yada ağırlık koyun ki anlaşılmasısn. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı