Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen vurursan, masrafını gider ailen verir. PS veren annen, kırarsan annenden de senden habersiz masrafını alıp yaptırır veya yenisini aldırır. Öfke, sert kusmak yerine güzelce anlat ve yaptığın masrafı iste yeterli. GTA V orijinal ise ve hesapla giriş yaptıysan bile görevlerin falan kalıcı kalacaktır. En kötü oyun dosyalarını yedeklersin.
PS onlarada ait değil evlendiği ve sonradan boşandığı kocasına ait. Masraf filan çıkmaz bizden. Tartışma olur sadece.

Son durum nedir, geri alabildiniz mi?
Ben gidemedim hocam, kadın bize geldiğinde bir kaç planım var. :D
O çocuk elime geçse kız olduğum halde geçiririm tavayı kafalarına. Bende de PS var ve çok eğlenceli oluyor. Takip edeceğim konuyu. Tabii Roblox oynayan veledler çok havalılardır vermiyorlar ya.(!)

Roblox oynamayın.
Cidden bilgisayarlarından Roblox oynuyorlar :D.

Öfkeyle iş yapma. Tatlı dille kadına konuyu açmamışsın bile. Neden öfkeleniyorsun boşu boşuna. Kadın'nın yaptığı ayıptır. Ama bu senin bağırıp PS4'e işkence yapma hakkı vermez. Daha para Konusu'nu bile açmamışsın. Ne bilsin kadın senin ne kadar masraf yaptığını. Müneccim değildir herhalde. Her zaman ökfeyle kalkan zararla otutur. İlk bir kadına konuyu aç iyice anlat. Eğer insan'ise tahminimce zaten gururdan verir. Eğer vermezse o zaman biraz tersleme hakkın olur. Ama daha başlangıcı yapmadan sen sonunu düşünüyorsun. İyi başlangıc yap zaten sonu genelde iyi olur.

Kadın şuanda çalışmıyor. Antalyadayız sadece yazları meslek oluyor bu yaz da çalışamadı. Ben 5 ay acıdım hiç bir şey demedim. Asıl sorunu tekrar anlatayım annem geldi 30 dakika önce filan konusunu açmamışlar tartışma olmasın diye. neyse Playstation görmüş televizyonlukta üstündede 2 tane kol. Onlarda Playstation 3'de vardı onu odada tutuyorlardı. "BENİM" PlayStation ve üstünde 2 adet kol ve benden kol istemeleri Allah Allah araba yarışı demek.?
Ben demiştim kol almışlardır bir tane de fazla olsun istemişlerdir diye. Aslında PS şuan ortak gibi olmuş oluyor. Siz masrafını yaptınız onlar da satın aldı.
PS onlarada ait değil evlendiği ve sonradan boşandığı kocasına ait. Masraf filan çıkmaz bizden. Tartışma olur sadece.
Onlara kaldığı için onların oluyor. Yani eski eşinden olunca PS sana mı kalmış oluyor?
Ayrıca HDD parçalama vb. olmaz büyük ihtimalle. Tatlı dille bir kere konuşursan dertlerini anlarsın. Satmak için aldılarsa paranın sana ait olan kısmını istersin.

burn_them_all_got.gif

Annenizin arkadaşında utanma diye bir şey sanırım. Böyle bir şeyi gerçekten her adam yapamaz. Yüz lazım sağlamından. Kolu verme PS4 HDD çıkar sakla sonra ver bozuldu de. Kenardan HDD çıkarabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı