Hekimce.com güvenli mi?

Çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Siz hangi programı kullanıyorsunuz ? Sanırım karşılaşıyorsunuzdur raporlarınızda, böyle yazan var mı benimki gibi veya virüs girmesi engelledi diye ?

- - - Güncellendi - - -

Virüs girse bile büyük değildir, küçük bir zararlı virüscük diyebiliriz. ;)
Peki Kaspersky bunu yakalar mıydı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky de gayet iyi programlardan. Yüzde 100 yakalar demek doğru olmaz hiçbir program için ama Kaspersky sizi çoğu tehditten koruyacaktır.

Ben Norton Internet Security kullanıyorum. Daha önce BitDefender Internet Security de kullandım. Ama internet dünyasında önemli olan hangi virüs programını kullandığınızdan çok risklerden kaçınmaktır. Sonuçta zararlı dosyaya giden yol kullanıcıdan geçiyor :)

Kaspersky de gayet iyi programlardan. Yüzde 100 yakalar demek doğru olmaz hiçbir program için ama Kaspersky sizi çoğu tehditten koruyacaktır.

Ben Norton Internet Security kullanıyorum. Daha önce BitDefender Internet Security de kullandım. Ama internet dünyasında önemli olan hangi virüs programını kullandığınızdan çok risklerden kaçınmaktır. Sonuçta zararlı dosyaya giden yol kullanıcıdan geçiyor :)

Teşekkür ederim. Raporlarınızda, böyle yazan var mı ? Böyle yazıyorsa ne yapıyorsunuz, format mı atıyorsunuz ? Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Son zamanlarda hiç böyle bir olayla karşılaşmadım ama eskiden karşılaşırdım. Tabi doğal olarak insanda bir tedirginlik oluşuyor. Kimi zaman bilgisayarı değişik araçlarla taratttım ve bir sorun olmadığına karar verdim. Bazen de içime sinmedi bilgisayarı ilk haline çevirdim. (Format atmayı pek tercih etmiyorum. Sistemi yükledikten sonra temiz halinin yedeğini alıyorum Acronis True Image gibi bir programla. Daha sonra bir sıkıntı yaşadığımda 5 dakikada bilgisayarı o haline çeviriyorum. Yoksa format atmak çok eziyet gerektiren bir işlem :) Saatlerimi alıyor. )

Son zamanlarda hiç böyle bir olayla karşılaşmadım ama eskiden karşılaşırdım. Tabi doğal olarak insanda bir tedirginlik oluşuyor. Kimi zaman bilgisayarı değişik araçlarla taratttım ve bir sorun olmadığına karar verdim. Bazen de içime sinmedi bilgisayarı ilk haline çevirdim. (Format atmayı pek tercih etmiyorum. Sistemi yükledikten sonra temiz halinin yedeğini alıyorum Acronis True Image gibi bir programla. Daha sonra bir sıkıntı yaşadığımda 5 dakikada bilgisayarı o haline çeviriyorum. Yoksa format atmak çok eziyet gerektiren bir işlem :) Saatlerimi alıyor. )

Teşekkür ederim. Bugün Kaspersky ile bu konuda yazıştım. Onlar da sitede sıkıntı olmadığını reklamlar nedeniyle böyle uyarı aldığımı ve de sorun olmadığını kısaca virüs olmadığını ifade ettiler. Bilginiz olması için yazdım, verdiğiniz yardım için de çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı