Çözüldü Hell Let Loose açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Barış Gürel

Decapat
Daha fazla  
Dün Hell Let Loose oyununu Epic'ten ücretsiz aldım. Bugün oynamaya çalıştım ama "LowLevelFatalError [file:unknown] [line: 198] Unreal Engine is exiting due to D3D device being Lost. (error: 0x0 - 's_ok')" hatası verdi. Daha önce de Bus SIM oyunu yüklemiştim gene Epic'ten ücretsiz o da açılmamıştı. Yardımcı olabilirseniz mükemmel olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı sürücüsünü ve Windows'u güncelledim. Oyun dosyalarını da doğruladım yüksek performans modunuda aldım DirectX 11 ile çalıştırmak için Epic'ten -DX11 kodunu kullandım ama gene aynı hata var donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı marka laptopa sahip oda arkadaşımda aynı hatayı alıyoruz...

Ekran arayüz ölçeğini 100 yap bende de olmustu ilk aldığımda.
Ekran kartı sürücülerini ve Windows’u güncelle. Epic Games’te oyun dosyalarını doğrula. Güç planını yüksek performansa al ve oyunu DirectX 11 ile çalıştırmayı dene.

Artı -3 Eksi
Ekran kartı sürücüsünü ve windowsu güncelledim.Oyun dosyalarını da doğruladım yüksek performans modunuda aldım Directx 11 ile çalıştırmak için epicten -dx11 kodunu kullandım ama gene aynı hata var donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı marka laptopa sahip oda arkadaşımda aynı hatayı alıyoruz...

Sorununuzun çözülmesi için ekran kartı sürücüsünü temiz yükleyin, DirectX’i güncelleyin, yazılım çakışmalarını kontrol edin, GeForce Experience kullanarak en güncel sürücüleri yükleyin ve uyumluluk modunda deneyin.

Artı -3 Eksi
Ekran kartı sürücüsünü ve Windows'u güncelledim. Oyun dosyalarını da doğruladım yüksek performans modunuda aldım DirectX 11 ile çalıştırmak için Epic'ten -DX11 kodunu kullandım ama gene aynı hata var donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı marka laptopa sahip oda arkadaşımda aynı hatayı alıyoruz...

Çözüm

Oyuna masaüstündeki simgeden girince " a network error has occurred. Please try again." hatasını veriyor, oyun dosyalarının olduğu yerden girince de resmini koyduğum yerde kalıyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 170

Technopat Haberler

Geri
Yukarı