Hell Let Loose açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Eminn001742

Centipat
Daha fazla  
RAM
DDR4-16GB RAM -8GB VRAM
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
A520 MKV2
İşlemci
12.NESİL İ5 12400F
Hell Let Loose adlı oyuna kısayoldan girince network hatası veriyor dosya konumundan girdiğimde ise giriş animasyonunda kalıyor internetteki her şeyi denedim DirectX güncelleştirilmesi, ekran kartı güncelleştirilmesi vb. fakat hala aynı hata var yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Hll Screenshot 2025.01.05 - 11.19.33.29.png
    Hll Screenshot 2025.01.05 - 11.19.33.29.png
    72,6 KB · Görüntüleme: 81
İlk önce MalwareBytes ile sistem taraması yapın hocam, tarama bitince STEAM üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın, doğrulama bitince alttaki komutları CMD yönetici olarak çalıştırın yazın, işlemler bitince PC RESET atın.

Kod:
ipconfig /flushdns
Kod:
ipconfig /release
Kod:
ipconfig /renew

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Kod:
sfc /scannow

Antivirüs ve güvenlik duvarını devre dışı bırak, oyun dosyalarını doğrula, yönetici olarak çalıştırmayı dene, ağ bağlantını kontrol et ve Windows güncellemelerini kontrol et. Hala çözülmezse oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsin dostum.

Hell Let Loose adlı oyuna kısayoldan girince network hatası veriyor dosya konumundan girdiğimde ise giriş animasyonunda kalıyor internetteki her şeyi denedim DirectX güncelleştirilmesi, ekran kartı güncelleştirilmesi vb. fakat hala aynı hata var yardımcı olursanız sevinirim.
güvenli interneti kapatın bende işe yaradı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı