Hell Let Loose'de Türk serveri var mı?

Konuyu bir kez de ben hortlatayım. TR Discord serverı falan yok mu bildiğiniz TR serverı yok bari DC de birileriyle toplanıp oynasak?

Konuyu bir kez de ben hortlatayım. TR Discord serverı falan yok mu bildiğiniz TR serverı yok bari DC de birileriyle toplanıp oynasak.

Varmış bu arada bayağı da aktifler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Hell Let Loose oyununda Türk serveri var mı? Ya da aranızda oynayan var mı? Sonbahar indirimlerinde almayı düşünüyorum ama bu olay aklıma takıldı.
Kanka Benim denk geldiğim en iyi Türk sunucusu Mr Turk valla baya iyi ortamı var bi bak istersen

Konuyu bir kez de ben hortlatayım. TR Discord serverı falan yok mu bildiğiniz TR serverı yok bari DC de birileriyle toplanıp oynasak?

Varmış bu arada bayağı da aktifler.
Mr Turk sunucusunun dc si var kanka buraya atılmıyor ama link dc ye mrturkgroup yazınca çıkıyo

Kanka Benim denk geldiğim en iyi Türk sunucusu Mr Türk vallahi bayağı iyi ortamı var bir bak istersen

Mr Türk sunucusunun DC'si var kanka buraya atılmıyor ama link DC'ye mrturkgroup yazınca çıkıyor

Kankan ben turks let loose da oynuyorum gayet iyi mr türk yazdım çıkmadı açık değil herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı