Hello Neighbor 3 çıkacak mı?

Ya üçüncü oyun gelir yada bir DLC gelir. Bence 2. oyunun devamını anlatan bir DLC gelir. Çünkü 2. oyun tam bitmedi devam edecek şekilde bitti.
Reis aslında oyuna yeni patch geleceği söyleniyor yeni kısımlar eklencekmiş ama bence dlc ya da 3. Oyun fark etmez bazı şeylere ışık tutsa iyi olur şu an çok cliffhanger var oyunda.

Reis aslında oyuna yeni patch geleceği söyleniyor yeni kısımlar eklencekmiş ama bence dlc ya da 3. Oyun fark etmez bazı şeylere ışık tutsa iyi olur şu an çok cliffhanger var oyunda.
Bencede. 2. oyunun devamında ne olduğunu görelim de DLC yada 3. oyun şeklinde olması çok da önemli değil.

@John_Soap Mya konusu en fazla bir flashback olur bence ama ondan da emin değilim çünkü pek gerek yok gibi. Oyunu veya DLC'yi keyifli yapsınlar birde güzel bir sonu olsun yeter benim için.

@John_Soap Mya konusu en fazla bir flashback olur bence ama ondan da emin değilim çünkü pek gerek yok gibi. Oyunu veya DLC'yi keyifli yapsınlar birde güzel bir sonu olsun yeter benim için.
Hepsi benim tahminlerim zaten. Bence de oyunun sonunun güzel ve mutlu bitmesi her şeyden önemli. İnşallah güzel bir oyun çıkarırlar beklemedeyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı