- Makaleler
- 1
Hangileri kötü hocam, biz de bilelim.Konuya adamakıllı klavye neredeyse atılmamış, kampanya kullanabilir misiniz?
Hangileri kötü hocam, biz de bilelim.Konuya adamakıllı klavye neredeyse atılmamış, kampanya kullanabilir misiniz?
Membran alacaksanız buna göz atın bence SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları Razer Ornata fena değil ama ben arkadaşımda denediğimde pek hoşuma gitmemişti Apex 3 denedim bayağı zevkli kullanması tabii kişisel zevk biraz daha hem masada daha az yer kaplıyor hem tam %60 klavye degil.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Şunlar daha iyi olur hocam düz siyah klavye arıyorsan. Kampanyaları da kullan, bayağı uyguna alırsın.
Dark Project ALU87A Mekanik Klavye bu modelede göz atabilirsiniz 700 civarı aşarsanız renkleri mevcut mirliva kodunu kullanın alırken %3 indirim oluyor hocam.
Şu ana kadar sorun durumunda iade yada değişim konusunda sorun yaşayan fazla görmedim gaming gende. Yani sorun sizden kaynaklı bir şey değilse yardımcı oluyorlar.Teşekkürler Gaming gen i duymuştum ama buradan hiç alışveriş yapmadım. Kötü senaryoda değişim ya da iade etmek istemem durumunda süreç Amazon kadar kolay işler mi?
Wraith iade konusunda çok iyi değil. Genelde bir sorun olunca servise yollamanızı istiyorlar servis kısmında da sorun yaşayan da çok gördüm hiç sorun yaşamadan sorunu çözülen de çok kişi gördüm, o yüzden kesin bir şey demek doğru olmaz. Sonuç olarak ikisi de o konuda bir amazon etmez ama gaming gen biraz daha iyi diyebilirim o konuda.Aynı şekilde burası da iade ya da değişim durumunda kolaylık sağlar mı?
Şu ana kadar sorun durumunda iade ya da değişim konusunda sorun yaşayan fazla görmedim Gaming gende. Yani sorun sizden kaynaklı bir şey değilse yardımcı oluyorlar.
Wraith iade konusunda çok iyi değil. Genelde bir sorun olunca servise yollamanızı istiyorlar servis kısmında da sorun yaşayan da çok gördüm hiç sorun yaşamadan sorunu çözülen de çok kişi gördüm, o yüzden kesin bir şey demek doğru olmaz. Sonuç olarak ikisi de o konuda bir Amazon etmez ama Gaming gen biraz daha iyi diyebilirim o konuda.
Hocam normal boyutta numpadli bir klavye olması yazma açısından daha kolay olmaz mı yoksa bu sekilde daha mı kolay oluyor? Sadece laptop ve normal klavye kullanmış olduğumdan bu tarzı hiç bilmiyorum.
Teşekkürler Gaming gen i duymuştum ama buradan hiç alışveriş yapmadım. Kötü senaryoda değişim ya da iade etmek istemem durumunda süreç Amazon kadar kolay işler mi?
Aynı şekilde burası da iade ya da değişim durumunda kolaylık sağlar mı?
Cihazda beğenmedim diyerek iade yapmıyorlar ama bir sorun çıktığında çözüyorlar hocam numpad size kalmış tabii ki ben siz TKL attığınız için sürekli TKL önerdim.
Sağ olun hocam, işte ben ne olur ne olmaz diye belli başlı sıkıntılar sonucundan çok uğraşmamayı istiyorum. Ondan dolayı Amazon kalitesini ya da Amazon'a yakın bir kaliteyi arıyorum.
Aslında attığım linke tıklayınca normal klavye çıkması lazımdı ama yanlış olmuş sanırım. Normal bir klavye tercih ediyorum.
Hocam AIGO marka olanlar benim tarzım değil. Diğer marka olan endorfy nasıldır? Ayrıca Beta Plus Gaming Gen adına mı satış yapıyor?![]()
REDRAGON Brahma K586rgb Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
REDRAGON Brahma K586rgb Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunları yine gaming gen satıcısı satıyor ama trendyol hp üzerinden olduğu için yine de atayım dedim.
Bir de sana uyar mı emin değilim ama bu ikisi olabilir.
Endorfy gayet kaliteli marka ve attığım klavyeleri de yeterince kaliteli, sanılanın aksine çin markası değil, tabi çin markalarını kötülemek için değil de bilgi amaçlı söyledim. Betaplus gaming gen adına satış yapmıyor, ikisi direkt aynı satıcı zaten.Hocam AIGO marka olanlar benim tarzım değil. Diğer marka olan endorfy nasıldır? Ayrıca Beta Plus Gaming Gen adına mı satış yapıyor?
Endorfy gayet kaliteli marka ve attığım klavyeleri de yeterince kaliteli, sanılanın aksine Çin markası değil, tabii Çin markalarını kötülemek için değil de bilgi amaçlı söyledim. Betaplus Gaming gen adına satış yapmıyor, ikisi direkt aynı satıcı zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.