Mehmet Karahanlı
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar biliyorum 1 yıl oturup çalışmak daha mantıklı da 24 yaşındayım evde oturmam ailemin gözüne batıyordur illaki. Sizce hem iş hem YKS çalışılır mı?

Arkadaşlar biliyorum 1 yıl oturup çalışmak daha mantıklı da 24 yaşındayım evde oturmam ailemin gözüne batıyordur illaki. Sizce hem iş hem YKS çalışılır mı?
Ne alaka? 2 yıl boyunca yattım şu an derece kovalıyorum.Şu ana kadar evde yattıysan bir şey yapamazsın.
Ne alaka? 2 yıl boyunca yattım şu an derece kovalıyorum.
Hocam bence 24'ten sonra YKS pek akıl işi değil, 22 yaşına kadar 4 sene üni okumak bile artık çoğu kişi için boş iş. Çevrende kariyer yaparak ilerletebileceğin bir iş modeli yok mu? KPSS çalışmak, polis olmak gibi şeyler bence sizin için çok çok daha mantıklı.Arkadaşlar biliyorum 1 yıl oturup çalışmak daha mantıklı da 24 yaşındayım evde oturmam ailemin gözüne batıyordur illaki. Sizce hem iş hem YKS çalışılır mı?
 .
.Geç falan değil çünkü. 50 yaşında üniversite okuyanlar var.Hocam bence 24'ten sonra YKS pek akıl işi değil, 22 yaşına kadar 4 sene üni okumak bile artık çoğu kişi için boş iş. Çevrende kariyer yaparak ilerletebileceğin bir iş modeli yok mu? KPSS çalışmak, polis olmak gibi şeyler bence sizin için çok çok daha mantıklı.
@Rsmefaw, diss sebebini öğrenebilir miyim? Kimse kusura bakmasın da 24'ten sonra YKS çalışıp doktor gibi kesinlikle iş bulabileceğin yüksek maaşlı bir alan tutturamadığın sürece YKS girmek, çalışmak veya dandik bi üniye gitmek tamamen zaman kaybı. Konuyu açan arkadaş hem çalışacağım hem YKS hazırlanacağım diyor. Gerçekçi olun bence.
50 Yaşında üni okuyan adam sence sıfır iş veya sıfır iş bilgisi sahibi bir adam mı? Ya da sence konuyu açan arkadaşın elinin altında işi var gücü var keyfine üni okumak mı istiyor? Şaka gibisiniz hocam.Geç falan değil çünkü. 50 yaşında üniversite okuyanlar var.
Hocam 24 yaş geç değil. Diplomasız hayat kurmak çok zor hiç değilse şu 2 ay çalışıp bir 2 yıllık bölüme gidilebilir.50 Yaşında üni okuyan adam sence sıfır iş veya sıfır iş bilgisi sahibi bir adam mı? Ya da sence konuyu açan arkadaşın elinin altında işi var gücü var keyfine üni okumak mı istiyor? Şaka gibisiniz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.