itskaarina
Picopat
Daha fazla
Selam herkese. Ben YKS sınavına hazırlanıyorum ve bu sene kesinlikle istediğim üniversiteye gideceğimi düşünüyorum. Sorun şu ki benim babam özel bir fabrikada makinist olarak çalışıyor ama fabrikada satış olmadığı için fabrika battı, muhtemelen babam bu sene sonu işten çıkacak aynı zamanda da 23 yaşında olan bir abim var ee mühendisliği okuyor özel bir üniversitede, onun okul parası özel yurt parası derken ailemin benim üniversite eğitimim için parası kalmadı (normalde bana 100k ayırmışlardı ama abimin özel yurt parasına vermek zorunda kaldılar) neden özel yurt diyecekseniz muhtemelen, evimiz arabamız olduğu için KYK yurdu çıkmıyor bize artı olarak da abime kredili burs çıktı, abim onu da aldı muhtemelen bana da kredili burs çıkacak ama ben almak istemiyorum. Onun yerine part time işte çalışmak daha mantıklı geliyor. Kişiliğim gereği borcum olduğu zaman sürekli borcumu düşünüp duran birisiyim, mezun olduktan sonra iş bulamazsam burs paramı belki ödeyemem diyerekten almak istemiyorum artı olarak da kredili burs 2K TL falan. Onun yerine part time çalışsam çok zorlanır mıyım sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: