Hem SSD hem de HDD olan PC'ye format atma

Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SSD imde Windows 10 Pro yüklü HDD ise oyunlar ben her iki diske de format atmak istiyorum diskleri sıfırlama bölümünde ne yapacağım bilmiyorum ikisini birden nasıl tertemiz yaparım.
 
Yedek alarak işlemlerine başlayabilirsin. İşletim sisteminden memnunsan , C sürücünü klonlayabilirsin. Özelikle Klon almak üzerine Technopat kanalında detaylı video mevcut.
 
Microsoft’un sitesinde Media Creation Tool gibi bir şey var. Windows 11 indir deyince çıkıyor. 8 gb üstü bir flash belleği takıp indirmeye başlıyorsun. Hazır olunca da bilgisayarı yeniden başlatıp Boot ayarları ile flash bellekten başlatıyorsun bilgisayarı. Format atmış oluyorsun. Format atarken Windows’u hangi diske kuracağını seçerken diskleri sıfırlayabiliyorsun. Böylece tertemiz kurulum yapmış oluyorsun.
 
Microsoft'un sitesinde Media Creation Tool gibi bir şey var. Windows 11 indir deyince çıkıyor. 8 GB üstü bir flash belleği takıp indirmeye başlıyorsun. Hazır olunca da bilgisayarı yeniden başlatıp boot ayarları ile flash bellekten başlatıyorsun bilgisayarı. Format atmış oluyorsun. Format atarken Windows'u hangi diske kuracağını seçerken diskleri sıfırlayabiliyorsun. Böylece tertemiz kurulum yapmış oluyorsun.

Nasıl sıfırlıcamı sordum altta 4 seçenek var.
Windows'u indiriceğim diski seçince sadece C ye atıyor yani E ve D diskleri duruyor hepsi nasıl tamamen boşalır onu sordum.
 

Geri
Yukarı