Hem SSD'de hem HDD'de Windows olduğunda ne yapmam gerekli?

rownes

Centipat
Hem SSD'de hem HDD'de Windows olduğunda ne yapmam gerekli? HDD'yi sıfırlayıp tek bir bellek yapmak istiyorum. Açılışta sıkıntı yaratır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinizede çok teşekkür ederim. Peki windows olayını nasıl halledebilirim? hem ssd de hem hdd de windows olduğunda ne yapmam gerekli? Hdd yi sıfırlayıp tek bir bellek yapmak istiyorum. açılışta sıkıntı yaratırmı acaba?

Windows'u SSD'e yüklediğinizde, SSD'den boot edip diskpart ile HDD'i tamamen biçimlendirebilirsiniz bu sayede boot record silinmiş olacaktır. Bu konuda yardım almak için tekrar konu açabilirsiniz veya var olan konulara göz atabilirsiniz.

Windows'u SSD'e yüklediğinizde, SSD'den boot edip diskpart ile HDD'i tamamen biçimlendirebilirsiniz bu sayede boot record silinmiş olacaktır. Bu konuda yardım almak için tekrar konu açabilirsiniz veya var olan konulara göz atabilirsiniz.

Allah razı olsun sizden. Bu bilgiler eşliğinde sistem geldiğinde google da arama yapıp detaylarını öğrenirim çok teşekkür ederim.

Dilerseniz HDD'deki Windows'u SSD'ye klonlayabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kadar makbule geçti ki şu mesajınız anlatamam. Çok sağolun Recep bey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı