Hem TYT hem AYT yapılabilir mi ?

11 misin? Eğer öyle isen 11in konularına hakim olup kalan vaktinde tyt çalışman yeterli.

Ve kimya çalışırken atom modelleri konusu üzerin de fazla durmana gerek yok ben kısa kısa geçtim hemen.
Ya ben yine de eksik çalışmayı sevmiyorum. İlk üniteden bile sözel gibiydi. Hepsini yazdım ezberlidim. Analitik Kimya, Biyokimya falan.

Son senen değilse yavaş yavaş anlayarak bitirisin yani sıkıntı yapma.

Ya ben yine de eksik çalışmayı sevmiyorum. İlk üniteden bile sözel gibiydi. Hepsini yazdım ezberlidim. Analitik Kimya, Biyokimya falan.
Allah sana kolaylık versin. Çalışması en zevksiz dersler tyt fen dersleridir.

Ya ben yine de eksik çalışmayı sevmiyorum. İlk üniteden bile sözel gibiydi. Hepsini yazdım ezberlidim. Analitik kimya, biyokimya falan.

Ezber yapınca konular çok karışır ben anlayıp o konu ile ilgili soru üzerinde konuya bakıyorum o şekilde sanki aklına konuyu monte etmişler gibi oluyor.

11'im ama 11 konularını anlayamıyorum. Kalan vaktim olmuyor ki.

Acayip sıkıntı yapıyorum. Kendimi boştaymış gibi hissediyorum.

Can sıkma be bana bak 35 gün sonra MSÜ var ben mat ve fen konularını bitirmedim ama sıkmıyorum çünkü sakin kafa ile her şey nizami bir şekilde yaparsan biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…