Hem TYT hem AYT yapılabilir mi ?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 1.266
11'im ama 11 Konularını anlayamıyorum. Kalan vaktim olmuyor ki.

Acayip sıkıntı yapıyorum. Kendimi boştaymış gibi hissediyorum.
11de mutlaka halletmen ve ertelememen gereken kendi senenin konuları olsun. Onun haricinde sayısalsan 1 tyt matematik 1 paragraf kitabı ile de günlük birer test yapsan bile faydasını görürsün.

Yapacam valla
Screenshot_20240128_191735_YouTube.jpg

11de mutlaka halletmen ve ertelememen gereken kendi senenin konuları olsun. Onun haricinde sayısalsan 1 tyt matematik 1 paragraf kitabı ile de günlük birer test yapsan bile faydasını görürsün.
Paragraf çözmeyi bende çok istiyorum. Sayısal olduğum halde boş zamanlarımda TYT Tarih Coğrafya da yapmak istiyorum. Netlerim artsın diye. Zaten onun derslerini de görüyoruz.

Eskiden forum da bu kadar ergen yoktu ya.

Teşekkür ederim. Bilmiyorum valla. Çalışmak zorundayım.
Tyt fizikte optiğe bakmanı önermem uzun sürüyor baya ve harcadığın emeye değmiyor bence. Ayt fizik için temelin olsun diyorsan baştaki basit konular: madde ve özkütle, sıcaklık, kaldirma ve basınc, hareket kuvvet enerjiyi halletmen gerekiyor. Bunları halledersen ayt fiziğe geçersin. Elektrik hem tyt de var hem aytde. Kimya aytsiyle en beraber giden ders tytsini bilmeden olmuyor. Hepsini bilmen lazım. İlk 3 unite ezber uniteler genel olarak. Sonra maddenin halleri ve karısımlar ayt de cözeltilede ve gazlarda kasına geliyor. Mol ve tepkime denklemlero var. Ayt de denge, hız ve enerji tepkimelerini yapmak icin bilmek şart. Sonra asit baz geliyor onlar da tytde baslayıp ayt de bitiriyor. 12 biraz bağımsız. Biyolojide sistemlerde önemsiz. Genden proteine falan kalıtım gerekiyor.

Burada konu açıp kendini iyi hissettirmeye çalışmak yerine çalışsan nasıl olurdu mesela? Hem tyt hem ayt yapamazsın, gerçekçi olmak zor bir şey değil.
Niye yapamam işte ? Yapamazsın diyip geçiyorsun ? Ergen diyince niye sinirleniyorsun ? Bu forumun kalitesini bozan sizsiniz. Çoluk çocuk doldu ortalık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı