Emin miyiz bundan?Ha bu arada arkadaşlar erkek olduğu halde profil fotoğrafı için yazacak kadar düşük seviyeli birisi de değilim yanlış tanımanız üzdü. Erkek olduklarını bildiğim için rahatım gayet nasıl tanımak istiyorsanız tanıyabilirsiniz.
Emin miyiz bundan?Ha bu arada arkadaşlar erkek olduğu halde profil fotoğrafı için yazacak kadar düşük seviyeli birisi de değilim yanlış tanımanız üzdü. Erkek olduklarını bildiğim için rahatım gayet nasıl tanımak istiyorsanız tanıyabilirsiniz.
Fotoğraf göndermeyi beceremedin.Emin miyiz bundan?
Eki Görüntüle 878210
Ben konunuzu okuyacak kadar zamanı çöp bir adam değilim. İnsanlara yardım için buradayız ancak saçma konular ile forumu karıştırmaya gerek yok diyorum kısaca.Yaptığım açıklamayı okusaydınız bu kadar boşa mesaj atmazdınız.
Emin miyiz bundan?
Eki Görüntüle 878210
Patladın! Yanlış oldu.Bu da gereksiz konudaki, gereksiz mesaja atılan, gereksiz yanıta atılan, gereksiz yanıt.![]()
Tamam, belli ki özel bir şey. O zaman neden burada böyle bir konu açıyorsunuz? Burası bir forum, binlerce insan var. Eğer arkadaşsanız ve konuşmak istiyorsanız özel mecralarda dilediğiniz gibi konuşabilirsiniz. Burada böyle bir konu açmanız forumu kirletmekten başka bir şey değil. Size tek bir sorum var, bu konunun amacı ne?
Emin miyiz bundan?
Eki Görüntüle 878210
Neyse mesaj hakkı bol nasılsa. Tekrar deneyeyim. (Bence doğru.)Patladın! Yanlış oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.