Hem video ve 3D proje düzenleme hem de depolama için kullanılacak taşınabilir HDD veya SSD önerisi

Bütçe
2500-3000
Makaleler
1
Arkadaşlar kolay gelsin. Hemen konuya gireceğim; 3D tasarım için kullanmak aynı zamanda Adobe programları (video ve edit) için kullanmak ve ayrıca depolama için kullanılacak büyük bir taşınabilir HDD veya SSD ihtiyacım var. Cihazımda maalesef sadece bir M.2 SSD yeri var diğer yer 2.5 inç HDD ya da SATA III SSD için, ama ben oraya bunu takmaktansa 2 cihazım ve diğer cihazlarımda da kullanım kolaylığı açısından taşınabilir almayı mantıklı buluyorum. Bunun için bütçem 2.500-3000 TL arasında ve şu an elimdeki taşınabilir 2 TB Seagate HDD içinde 400 GB yer kaldığını da var sayarsak ihtiyacım olan: 2 TB ve yukarıda saydığım kullanım senaryolarında bana sorun çıkarmayacak bir HDD veya mevcutsa SSD. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlgilenen tüm arkadaşlara ve moderatör ekibine teşekkür ederim, saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hdd almanı önermem fiyat olarak cazip gelsede taşıma sırasında başına bişey gelebilir kesinliklse ssd almalısın bu 2 ürünüde bizzat kullandım 2 sindende çok memnunum ama boyut açısından sandisk olan daha cazip

Bütçeni biraz aşıcak ama bütçeyi biraz zorlayıp bunuda alabilirsin hız olarak diğer sandiskten daha iyi
Hocam HDD için depolama ve fiyat konusunda bana cazip geldiği için yazdım. 2 TB WD BLACK HDD şu anda 2500 TL civarında geziniyor ancak hız yönünde beni tatmin edecek gibi durmuyor açıkçası o yüzden tavsiye istedim. 1 TB Sandisk hoşuma gitti ama 1 TB yeterli olacak mı bilemedim bu yüzden seçenekler arasında ekledim ama daha biraz araştıracağım. Dediğim gibi bütçeyi aşmadan 2 TB SSD bulsam güzel direkt alırdım ama sanırsam piyasa araştırması yapmadan bulamayacağım. Diğer arkadaşların tavsiyelerine de açığım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı