Tecrübe etmişsiniz gibi hocam.Doktora gitmekten utanmayın. Sizin gibi yüzlerce hasta görüyorlar sizin popişinizi 3 saniye sonra unuttuklarına emin olun.
Sağlıkta utanma olmaz hocam. Genel cerrahi bölümüne muayene olun. Adamlar her gün sizin gibi bir sürü hemoroid hastası görüyorlar, dalga geçen gülen falan olmaz merak etmeyin.
Hemoroid özellikle ileri seviyelerde tehlikeli hal alabiliyor. Geciktirmemekte fayda var.
Etmedim. Ancak mesleki deformasyon diye bir gerçek var. Bir hakim savcı için hükümlüler ne kadar pembe bir dosyadan ibaretse bir genel cerrah için de popişiniz o değerde.Tecrübe etmişsiniz gibi hocam.
Doktora gitmezseniz sonunuz çok daha kötü olucaktır. En yakın zamanda gidin.Bende hemoroid var. Doktora gitmeye utanıyorum, bunu en azından rahatlatmanın bir yolunu bilen var m? I daha önce ilaç kullanıp düzelten falan ona göre alayım.
Bilmiyorum maalesef. Bilsem de söylemem doğru olmazdı.Krem biliyor musunuz bunun için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.