ZvS
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Beşikten mezara talebe
Aylar sonra geliyorum. Bundan 6 yıl önce genel cerrahiye gitmiştim. Tarihi geçmiş kayıtlarımda e devletten buldum. Henüz 18 yaşımda iken gittiğim doktor bana bu çok fazla ilerlemiş demişti. Nasıl yani derken bana gülümsemeyle yan yat diyerek çevirdi. İnsan tabi ister istemez ürküyor. Bir dakika diyerek bir acı hissettim. Meğerse artık hemoroid sarkık eti çatlatmış. Ette küçük bir delik ve o deliği sıkınca doktorun eline hemoroid denilen şey direk gelmiş. Tabii benden çıkmış bir et parçası. Merak edip gösterir misiniz dediğimde gördüm ki '' Kurbağa Yavrusu '' gibi birşey. Kurbağa yavrularının kafaları kocaman arkaya doğru bir kuyruğu olur. Tam ona benziyordu işte. Çok kötü birşey ve ameliyat olunmadığı takdirde tekrarlıyor. Yarın yine doktora gideceğim bu lanet için. Çok güzel. Bu arada artık son evredeyseniz kesinlikle ameliyat olun . Yakın çevremden sadece bir kişi benim gibi hemoroid. Oda öz ve öz dayım. Kendisi 2-3 yıl önce olmuştu. Sarkık hemoroidin içini alıyor. Dışında sadece et kalıyor. O ette dışkılama sırasında kesinlikle rahatsız etmiyor. Yani illetten kurtuluyorsunuz
ÖMÜR BOYU GARANTİ