Hep ben mi hatalıyım?

TeknObeY0

Hectopat
Makaleler
1
Yer
uzay
Arkadaşlar sevdiğim bir okulun ilk günleri gördüğümde vay arkadaş dedim, sonra okul ilerledi konuşmaya başladık güldük. Ama erkek arkadaşların beni ezmesi ile bu bitti. Bu ezilmenin nedeni diğerleri gibi dövüş yapmamam, küfür etmemem :( Sonra iyice kızdan uzaklaştım. Başkası ile gülüp eğleniyor, sarmaş dolaş benimle sadece ihtiyaç olduğunda :redface: Artık umudu kesmiştim, yani o yokmuş gibi davranmaya başladım. Sonra birileri anladı ve benimle dalga geçti :oops: Sevmiyormuş gibi davrandım, ama işe yaramadı, sona bir gün geldi bana dedi ki ben başka okula gideceğim (özel okul). Atakan :ölü:. Ondan sonra kendime geldim 2 dönem okul birincisi oldum. En sonunda söyledim dedi ki eski okulda söyleseydin belki. Arkadaşlarına sordum kız oysa bana sırılsıklam aşıkmış. Kızın adını her yerde görüyorum HAYAT. Hala seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O tür erkeklerden uzak duracaksın arkadaşım. Senin gibi olan bir çok insan var okulunda, eminim. Ben lise 1'de daha yeni başlamışım okula, sigara içen tiplerle doldu sınıf. Anadolu'dayız bir de. Bir süre onlarla takıldım, ama ben de dövüşen, küfür eden, iddia oynayan falan biri değilim. Biraz sınıfta dolaştım ve benim gibi oyunları, filmleri seven ve takip eden ufak bir kabileye rastladım. Kendilerini tamamen ayırmışlar medeniyetten bu sayede bozulmamayı başarmışlar. Hala o gruptan 1'i ile görüşüyorum hatta bff falan olduk. :D

Arkadaşlar sevdiğim bir okulun ilk günleri gördüğümde vay arkadaş dedim, sonra okul ilerledi konuşmaya başladık güldük. Ama erkek arkadaşların beni ezmesi ile bu bitti. Bu ezilmenin nedeni diğerleri gibi dövüş yapmamam, küfür etmemem :( Sonra iyice kızdan uzaklaştım. Başkası ile gülüp eğleniyor, sarmaş dolaş benimle sadece ihtiyaç olduğunda :redface: Artık umudu kesmiştim, yani o yokmuş gibi davranmaya başladım. Sonra birileri anladı ve benimle dalga geçti :oops: Sevmiyormuş gibi davrandım, ama işe yaramadı, sona bir gün geldi bana dedi ki ben başka okula gideceğim (özel okul). Atakan :ölü:. Ondan sonra kendime geldim 2 dönem okul birincisi oldum. En sonunda söyledim dedi ki eski okulda söyleseydin belki. Arkadaşlarına sordum kız oysa bana sırılsıklam aşıkmış. Kızın adını her yerde görüyorum HAYAT. Hala seviyorum.
Kardeş tabi ki hatalısın, kusura bakma da gö** bo******* kendini ezdirmişin. Tamam küfür etmeyebilirsin de kimsenin seni ezmesine izin vermemelisin. Gerçek ağırlık o zaman gelir. Biri üstüne çok gelir sıkıştırırsa da düşünme bas tokatı. Tokat atmanın zevki bambaşkadır. Kıza da kendin açılamıyacak cesareti bulamadıysan, sınıftan yakın olduğun bir kıza(ağzı sıkı olmalı) söyleseydin, onun ağzını senin için arardı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı