Hep birlikte dertleşelim

Yalnız olmak hoştur, güzeldir evde yalnızsındır. Dünya'nın en güzel şeyi o an olur senin için ama yalnız hissetmek kötü bir şey. Ailen var destek oluyorlar tamam fakat bilmiyorum yanında seni sevecek başka bir insan arıyorsun. Bu kız arkadaş olur, en yakın arkadaş olur, agan olur, kankan olur ne derseniz artık. Ben şu an yalnız hissediyorum, derdimi de böyle bir yazıyla anlatayım dedim hocam.

Ekonomi kötü. Sinirlerim iyice bozulmaya başladı. Gitmek istiyorum bu ülkeden. %52'lik kısma da kırgınım, sinirliyim. Cahil bir toplumun içinde aklını kullanarak yaşamaya çalışmak çok zor.
Ekonomi hala bazı kesimler için iyi hocam. Ayrıca başka bir ülkeye gittiğinizde hayatınızın mükemmel olarak düzelmeyeceğini unutmayın. Bu yüzden böyle düşünmeye devam ederseniz, kendinizi çok yıpratabilirsiniz.

arhur.jpg

Yalnız olmak hoştur, güzeldir evde yalnızsındır. Dünya'nın en güzel şeyi o an olur senin için ama yalnız hissetmek kötü bir şey. Ailen var destek oluyorlar tamam fakat bilmiyorum yanında seni sevecek başka bir insan arıyorsun. Bu kız arkadaş olur, en yakın arkadaş olur, agan olur, kankan olur ne derseniz artık. Ben şu an yalnız hissediyorum, derdimi de böyle bir yazıyla anlatayım dedim hocam.

Dünyada neredeyse herkes aynı duygular içerisinde dostum. Herkes kendisini yalnız sanıyor ama gerçek pek de öyle değil. Yapılan araştırmalara bakarsan bir sürü insanın aynı dert içinde olduğunu görürsün.

Yalnızım. 3-5 arkadaşım var. Tek varoluş sebebim ailem. Yarın ölsem kendime değil ailem üzüleceği için üzülecek durumdayım. Sevgilisi olan, mesafelerin engel olduğu sevdiğim kız var ama o seviyor mu bilmiyorum. 20 yaşındayım kız eli tutmadım. OKB tanım var 1 yıldır. Geleceğimi göremiyorum, planlayamıyorum, hayal edemiyorum. Üniversitem tüm derslerim FF ile 2 yıl bitti. Tecil bitene kadar, 8 yıl içinde dersleri verebilir miyim bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

üzülmeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka maka ülkeden kaçmaya çalışıyorum desem yeridir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı