@Mustafafnt bilgim var. Ancak söylemem ne kadar uygun olur bilmiyorum.
@Mustafafnt bilgim var. Ancak söylemem ne kadar uygun olur bilmiyorum.
Evet. Arkadaş bir türlü laftan anlamıyordu. Ona göre hava akışı iyi olan kasa, kaliteli kasalar kategorisine giriyor. Resimleri aldığınız konuyu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Caner uncu ile sistem toplayıp nasıl Game Booster savundun anlamadım.
Eki Görüntüle 740286
Eki Görüntüle 740287
Eki Görüntüle 740288
Evet, Steam'den soranlar olmuş.Sen Steam'den falan mı yazdın nereden biliyorsun bu kadar detayı?
Söyle söyle.
Bu ne arkadaş herkes tek tek bırakıyor...Son zamanlarda canını sıktıran bir moderatör vardı. Ondan dolayı sanırım.
Moderatörün İnadına Ban Attığını Düşünüyorum
Merhaba, birkaç gün önce bahsi geçen moderatör hakkında şu konuyu açmıştım: https://www.technopat.net/sosyal/konu/1-sene-oenceki-konularda-kendi-mesajini-en-iyi-cevap-seciyor.1060296/ Konuda sayın @Mikail Fidan beni haklı görüp moderatörü uyarmıştı. Neyse, daha sonra sanırım moderatörde bana...www.technopat.net
Bir de bilgisiz üyelerle tartışmaktan bıktığı için.
Konuyu bulamadım ama sonunu çok merak ediyorum ne oldu en son?Evet. Arkadaş bir türlü laftan anlamıyordu. Ona göre hava akışı iyi olan kasa, kaliteli kasalar kategorisine giriyor. Resimleri aldığınız konuyu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Ben sadece mesaj yazdığımı hatırlıyorum. Onu da zaten resimden hatırladım. Açıkçası sonunu pek hatırlamıyorum. Neyse, konu bu değil sonuçta. Boş yere meşgul etmeyelim.Konuyu bulamadım ama sonunu çok merak ediyorum ne oldu en son?
Arkadaş nasıl çekip gitti?
He bu arada Gamebooster'a yazık olmakla kalmaz tır çarpmışa döner.
''Daha önce denedin mi o kasayı?'' bu ifade nedir ya? Sistem toplayacak herkes önereceği her parçayı kullanmak zorunda mı? O halde sadece Koç, Sabancı aileleri sistem önersin...
Her neyse sonuç olarak arkadaş özür dilemiş buna ayrı konu açmasın aman...
Aslında bu ayrı bu ayrı bir olay zaten bunu çözemedim ben bu konu ne?Neyse, konu bu değil sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.