Sepette otomatik çıkıyor.Kupon vb. mi geliyor? Yeni hesap açtık sonra ürün seçtik nasıl kullanıyoruz indirimi?
Sepette otomatik çıkıyor.Kupon vb. mi geliyor? Yeni hesap açtık sonra ürün seçtik nasıl kullanıyoruz indirimi?
Hepsiburada'dan bir tane çikolata alabilirsin. Ben öyle yapmıştım.Varmı taktiği olan![]()
Hepsiburada 100 TL'ye 50 TL'yi yeniden başlattı.
Şartlar;
-Yeni bir telefon numarası.
-Yeni üyelik.
Mesela 100 TL'lik ürün alıyorsunuz ve 50 TL'ye geliyor.
Satın alırken telefon numarası isteyecek, eskiden kullandığın bir numara girersen iptal olur indirim.Arkadaşlar bu arada telefon numarası eklemeden yeni hesap açın (mobil uygulamadan) daha sonra 100TL'lik ürün ekleyin, yine 50TL indirim oluyor.
Hocam indirimi her yerde kullanabiliyor muyuz?Satın alırken telefon numarası isteyecek, eskiden kullandığın bir numara girersen iptal olur indirim.
E-pin, Altın gibi ürünlerde geçersiz diye hatırlıyorum.Hocam indirimi her yerde kullanabiliyor muyuz?
Ek olarak 100 TL'ye 20 TL indirim de var hafta sonu indirimleri. Birleştirilebiliyorsa gayet güzel olur 70 TL indirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.