Hepsiburada Alışveriş Sorunu

meliblackwater

Kilopat
Katılım
29 Kasım 2015
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepsiburada'dan maximum kartımla alışveriş yaparken telefonuma onay mesajı geldi ve onayladım. Sonrasında ise "İşleminiz banka tarafından onaylanmadı lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol ediniz." şeklinde bir bildirim mesajı geldi. Kartımın bilgileri doğruydu ama defalarca denememe rağmen gene de bu hatayı verdi. Çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
 
Bana da olmuştu. İlk denediğin zaman büyük ihtimalle kart bilgilerini yanlış girdin. Ben müşteri hizmetlerini aradığımda bir kaç saat beklememi yada başka bir bilgisayardan alışveriş yapmamı söylediler. Ben bekleyip alışverişi telefondan yaptığımda sorunsuz hallettim.
 
Maximum zaten kredi kartı :)

Doğru yaptığıma eminim çünkü ilk yaptığımda oldu ama memur çocuğuyuz yani taksiti doğru yapıp yapmadığıma bakmak için geri döndüm sonra daha da olmadı :)

Telefondan uğraşmıyacağım yarın deniyeceğim. Olmazsa telefondan deniyeceğim.

Kendimi tutamadım şimdi denedim birdaha olmadı. Neyse yarın bakacağım. Ya da sabırsızlığıma yenik düşüp telefondan uğraşacağım.

Telefondan da olmadı :(
 
Biz ihtimalleri söylüyoruz sana Maximum diye söylemedin ki nereden bilelim. :)

Ödeme'yi 3D ile ödeme yapıyorsun değil mi? Bazı kartlar 3D yapmazsan kabul etmez. Çoğu etmez hatta. Herşeyi Hepsibura'dan alan bir olarak senin bir yerde hatan olduğunu düşünüyorum.

Yine olmazsa Skype: ghostmcb ekle. Kart bilgilerini göstermeden ekran açarsın hatayı nerede yaptığına bakarım. Yada örnek alış veriş yaparım sen beni izlersin.
 
Maximum kartımla diye yazmışım. :)

Aaa dur, 3D Secure'yi işaretlemiyordum. Deniyeceğim.

3D Secure'yi denedim ama babam işyerindeydi. Babama kodu söyle falan filan derken gene yapamadım. Eve gelsin halledeceğim.

Gene olmadı 3D Secure denedim gene olmadı. Z-***** şeklinde mi yazıcaz kodu yoksa sadece *****
şeklinde mi?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı