Hepsiburada Bluetooth kulaklık iade olmuyor

LokeTamin

Centipat
Merhaba, 3 Mayıs günü Hepsiburada'dan t***a*** adlı satıcıdan Bluetooth kulaklık aldım. Alırken özellik 2 yıl distribütör garantili olmasına dikkat ettim. Sonrasında kulakların hijyen ürünlerin kategorisine girdiği iade veya D değişim yapılmadığı söylendi ama içinde çıkan garanti belgesi tersini söylüyor, kulaklık şu an çalışmıyor. Para iadesi veya ürün değişimi olur mu?

IMG_20230607_223645.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamire gönderebilirsiniz. Bizzat tüketici hakem heyetini arayıp sordum hijyen ürünü olduğu için iade vb olmuyor. Ben beğenmemiştim kulaklığımı aynı gün iade etmek istedim yarım saat kullanıp ama olmadı ve 2.el satmak zorunda kaldım, üstelik kulak üstü kulaklık idi.

1 ayda ürünün bozulması kabul edilemez bir şey değişim ya da iade yapmak zorundalar. Hepsiburada ile iletişime geç büyük ihtimalle satıcıya ya da yetkili servise göndermeni isteyecekler oradan da tamir edip gönderirler ya da değişim yaparlar.

Tamire gönderebilirsiniz. Bizzat tüketici hakem heyetini arayıp sordum hijyen ürünü olduğu için iade vb olmuyor. Ben beğenmemiştim kulaklığımı aynı gün iade etmek istedim yarım saat kullanıp ama olmadı ve 2.el satmak zorunda kaldım, üstelik kulak üstü kulaklık idi.

THH danışma hattındakiler bir cacık bilmiyor hocam. Boşuna arayıp kafanızı bulandırmayın , bizzat kendim yaşadım.

THH danışma hattındakiler bir cacık bilmiyor hocam. Boşuna arayıp kafanızı bulandırmayın , bizzat kendim yaşadım.
Önce satıcı ile iletişim kurmuştum zaten. Kabul etmediler, sonra thh aradım onlar da öyle dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı