Hepsiburada.com KDV indirimi oyunu!

Pc.meraklisi

Hectopat
Katılım
7 Ekim 2019
Mesajlar
352
Makaleler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün Hepsiburada sitesinde sözde bilgisayar bileşenlerinde yaptığını iddia ettiği KDV indirimi yalanına düşmeyin arkadaşlar. Siteyle alıp veremediğim bir şey yok ama insanları enayi yerine koymalarına tahammül edemem. Ben sistem topladığım için ve ilgimde olduğu için hemen hemen her gün internette bileşen fiyatlarına göz atarım, anakarttan işlemciye, depolama ürünlerinden tutun aklınıza gelen hemen her ürünün fiyatı değişimlerini takip ediyorum. Mesela ASUS X570-F GAMING anakarta yazmış 2800 %X indirim ile sepette 2400'e alabiliyorsun, rakamların küsuratını yazmıyorum, bu anakartın son 1 aydır fiyatı zaten minimum 2200 maksimum 2500 aralığında seyrediyor. Samsung Evo 960 500GB fiyatı 590-700 TL aralığında 630 TL indirimli diye satışa çıkartmış. Bunun gibi hemen hemen tüm ürünlerde önce sağlam bindirmişler sonra indirim diye yutturmaya çalışıyorlar. Arkadaşlar, alışveriş yapmayı düşünen fiyat araştırmasını iyi yapsın derim sonuçta para kazanmak hiç kolay değil. Iyi forumlar.
 
Hepsiburada nın bu yöntemine birçoğumuz uzun zamandır aşinayız, hatta ben kendilerine de bu konuda bir yazı yazdım. Yaptıklarının birçok kişi tarafından bilindiğini, bugün için kar elde ettiklerini ama uzun vadede totolarında patlayacağını belirttim, umursamadılar.
 
Bu devirde alışveriş yaparken 3-4 uygulama da aynı ürünü aratmadan alışveriş yapmıyorum. En uygunu hangisiyse onu alıyorum. Hepsiburada'nın N11'de ki gibi satıcıyla iletişime geçme özelliğinden yoksun olmasından fazla güvenilir bir uygulama olmadığı aşikâr fakat bilmeyen arkadaşlar için söylediğiniz iyi olmuş. Dikkat edilmeli.
 

Geri
Yukarı