numberx
Decapat
Merhabalar,
Hepsiburada.com'un KDV indirimleri yaptığı 2 günlük dönemde AOC AGON AG251FZ 240 Hz 24.5" 1ms Fiyatı bu ilandaki monitörü 2290 lira civarına satın aldım. Ödemeyi yaptım bekliyorum. Kargoya verilme süresi 2 günü aştı. 2 günü aştığı için siparişi verdiğim adreste olamayacağımı ve adres değişikliği yapılması gerektiğini Hepsiburada.com müşteri hizmetlerine yazdım.
Cevap olarak adres değişikliğinin güvenlik gerekçesiyle yapılmadığını bana ilettiler.
Siparişimi ertesi güne girdiğimizde gece 2 civarında iptal ettim ve tekrar sipariş vermek için ilana tıkladım. Ürünün fiyatı 2780 civarındaydı. Şok oldum açıkçası indirim bitmiş. Doğal olarak siparişimi tekrardan veremedim.
Şimdi de bize sorun menüsünde bunlar yazıyor:
Hepsiburada.com müşteri hizmetlerini aradım. Ve mağduriyetimi anlattım. Bana sürekli indirim yaptıklarını ve gelecek indirimi beklemem yönünde öğütler verip telefonu kapattılar.
Bu monitörü almak için kendi 144 Hz monitörümü satmıştım.(Kutulu faturalı 15 ay garantili ürünü 1000 TL'ye sattığımla kaldım.)
Yerine 144 Hz ikinci el kutusuz faturasız monitöre 1100 TL para verdim. Yazacaklarım bu kadar. Yorum olumlu, olumsuz şekilde sizlerin.
Hepsiburada.com'un KDV indirimleri yaptığı 2 günlük dönemde AOC AGON AG251FZ 240 Hz 24.5" 1ms Fiyatı bu ilandaki monitörü 2290 lira civarına satın aldım. Ödemeyi yaptım bekliyorum. Kargoya verilme süresi 2 günü aştı. 2 günü aştığı için siparişi verdiğim adreste olamayacağımı ve adres değişikliği yapılması gerektiğini Hepsiburada.com müşteri hizmetlerine yazdım.
Cevap olarak adres değişikliğinin güvenlik gerekçesiyle yapılmadığını bana ilettiler.
Lakin bu sırada bize sorun sayfasında okuduğum, adres değişikliği için sipariş kargoya verilmediyse iptal edilip tekrar sipariş verilir yazısı mevcuttu. Ve ürün 2. günü tamamlamasına rağmen kargoya verilmemişti.Hepsiburada Müşteri Hizmetleri
Merhaba Mehmet Bey, Öncelikle 380xxxxx numaralı siparişinizdeki AOC AGON AG251FZ 240 Hz 24.5" 1ms (Analog+DVI-D+2xHDMI+Display) Adaptive Sync Full HD Oyuncu Monitö ürünün kargolama sürecinde yaşanan gecikme için özür dileriz. Ürününüzün acil olarak kargoya verilmesi için depo birimine bilgi verildi. Ürün kargoya verildiğinde size bilgilendirme yapılacaktır. Siparişinizin güvenliğini sağlamak için bu aşamadan sonra adres bilgilerinde değişiklik yapılamıyor.
Yaşanan gecikmeye istinaden hesabınıza 7 gün kullanım süreli 20 TL tutarında bir hediye çeki tanımlandı.
Siparişimi ertesi güne girdiğimizde gece 2 civarında iptal ettim ve tekrar sipariş vermek için ilana tıkladım. Ürünün fiyatı 2780 civarındaydı. Şok oldum açıkçası indirim bitmiş. Doğal olarak siparişimi tekrardan veremedim.
Şimdi de bize sorun menüsünde bunlar yazıyor:
Sipariş sonrası teslimat adresi değişikliği, sipariş statüsü “İşleme Alındı” olan siparişlerde gerçekleştirilebilir. Aynı sipariş içinde farklı sipariş statüleri olması durumunda, siparişinizde statüsü “İşleme Alındı” dışında olan herhangi bir ürün olması durumunda adres değişikliği yapamazsınız. Adres değişikliği için “Hesabım – Siparişlerim” sayfasında alt kısımda yer alan “Teslimat adresini değiştir” butonuna tıklayarak bilgilerini güncelleyebilirsiniz.
Hazırlık ve kargo sürecinde olan siparişlerde teslimat adresi değişikliği yapılamaz. İşleme alındı statüsünde teslimat adresi değişikliği yapamıyorsanız, yukarıdan ilgili siparişinizi seçip aşağıdaki "Mesaj Yaz" butonundan bize ulaşabilirsiniz.
Hepsiburada.com müşteri hizmetlerini aradım. Ve mağduriyetimi anlattım. Bana sürekli indirim yaptıklarını ve gelecek indirimi beklemem yönünde öğütler verip telefonu kapattılar.
Bu monitörü almak için kendi 144 Hz monitörümü satmıştım.(Kutulu faturalı 15 ay garantili ürünü 1000 TL'ye sattığımla kaldım.)
Yerine 144 Hz ikinci el kutusuz faturasız monitöre 1100 TL para verdim. Yazacaklarım bu kadar. Yorum olumlu, olumsuz şekilde sizlerin.
Son düzenleyen: Moderatör: