Hepsiburada.com Ürün Orijinalliğini Anlama

@steadyflow Sana öyle denk gelmiş 12 TL ' lik antivirüs programını internetden neden almadın ? Ala bilirdin hatta kar payı bile olmazdı ;)

Ben ne diyorum sen ne diyorsun o zaman her sıkıntı yaşadığın firmayı eleştirme kendi kendine düşün ben açıyım benim hızıma bakalım bide. Bu arada o kadar ürünle baş gelinmiyordur derken hepsiburada sattığı bir çok ürünü envanterinde bulundurmuyor. Neyse profilden yaş belli zaten kime ne anlatıyorsam(y)
Yaş ile bilgiyi kıyaslayan ilk Türk gencisin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Yasemin Doğru, neyi nerden alacağımızı da siz zeki arkadaşlara soracağız..
 
Bence hızlıal daha güvenli. Ben mesala müşteri hizmetleri üzerinden pazarlık bile yaptım. Mesajlarınıza kesin cevap veriyorlar. Oda en geç 10 dk içinde. Hepsiburada hoşlarına gitmeyen mesaj oldumu suratınıza bakmıyor. ben hızlıalda pazarlıkla 245 tl lik yazıcıyı 200 e aldım.
(Online alışverişde pazarlık yapanda bi benim her halde.:))
 
@steadyflow Neyi nerden alacağına kendin karar verecek kadar zeki olduğun için ben sana fazla yorum yapmadım
Yaşla alakalı değil aslında ama yazdığın cevaplarda mantıksızlık var. Bir eleştiriye siz açın sizin hızınızı da görelim demek kadar saçma bir cevap yok. Bu forumdaki insanların %99.99 u sanırım Doğan Holding den daha zengin değildir. O zaman bu forumun neredeyse tamamı eleştirmesin madem Hepsiburada.com açıp onlardan daha hızlı ürün gönderemeyecekse. Baban Doğan Holdingin sahibiyse tamam savun burda ama değilse mantık dışı cevaplar yazma burası oyun bahçesi değil.
 
@Yasemin Yorum yapmadım diyorsun, Hepsiburada yerine internetten alabilirdin diyorsun. Bir de sana öyle gelmiş demene çok güldüm. Diğerlerine düzgün hizmet. Bana gelince sorun. Yok size denk gelmiş. Aynı Hepsiburada müşteri hizmetleri gibi konuştunuz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı