Hepsiburada.com'dan iPhone 6S alınır mı?

erenacer

Kilopat
Arkadaşlar fiyat olarak magazalara göre daha ucuz Apple türkiye garantili diyorlar bir de. Ama bazı şikayetler okudum telefonun IMEI numarası başka ülkeye kayıtlı veya telefonu kullanılmış olarak gönderilenler var. Ssiz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laf olsun diye yazılan şikayetler var fakat kullanılmış ürün veya kayıtsız imei gibi bir sorunun hepsiburada.com bünyesinde yaşanmayacağından eminim. Sonuçta gittigidiyordan kıytırık bi satıcı değil.

Öyle şikayetlerin hepsiburada.com'da olacağını düşünmüyorum. Sonuçta bayiler, mağazalar vs. satıyor bu ürünleri, bireysel kullanıcılar değil. Olsa da direkt el koyarlar olaya.
Gelelim alınır mı konusuna: alınır. Çoğunun garantisi distribütör yani dağıtıcı firma tarafından sağlanır. Zaten orijinal mağazadan biraz da bu yüzden ucuz olurlar. Ama garanti kalitesi ne derece olur bilemezsin. Fiyatı uygun olup "Apple Türkiye Garantili" olanları bulmaya çalışabilirsin.

Alınır ama her hangi bir sorun çıktığı zaman muhatap olabileceğin kimse yok. ''Kullanıcı hatası deyip geçiştiriyorlar.'' Mağazadan almak en mantıklısı. Tabii sen bilirsin.
Mağazadan aldığın telefonda gözlerinin önünde aç ölü piksel çıksın servise gönderirsin 0 telefonu. Ama mesafeli satışta geri iade edilir. Artık mağazadan almanın bi esprisi yok.

Bugüne kadar hepsiburada.com üzerinden yaptığım alışverişlerde sorun yaşamadım. Gerektiğinde iade ettim kargoyla, onda da sorun çıkmadı. Bide bizim patron 2-3 ay önce IPhone 7 aldı 2 adet hiç bir sorun çıkmadı :D

2 hafta kadar önce iPhone 7 Plus aldım HepsiBurada.com üzerinden. Telefon kapalı ambalajlı kutuda geldi kutuyu açmadan Apple resmi sitesinden garanti kontrolü yaptığımda telefon henüz kullanılmamış kurulumu yapılmamış yazdı. Kurulumu tamamladıktan sonra garanti durumunu kontrol ettiğimde satın aldığım gün itibariyle garantisinin başladığını gördüm. Yani kendi tecrübeme dayanarak rahatlıkla alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı