Takip ettiğim ürün : Ryzen 5 2600
Önceki fiyat : 1250 küsür
Şuanki fiyat : 1400 küsür
Teşekkürler hepsiburada, alışveriş yapacaktım yaklaşık 4.000 TL'lik ama kesinlikle yapmıyorum.
Dahada ekleyecek olursak şu an sepetimdeki çoğu ürünün öğlene göre fiyatı artmış durumda.
Adata XPG Flame 4GBX1 2400MHZ DDR4 Oyuncu Ram
isimli ürün 228₺ iken üstelik inidiriminin daha birkaç saati varken indirimli halinin fiyatı 269₺'ye çıkmış.
Ryzen 5 2600 1260₺ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, şu an 1400₺ olmuş durumda. Gerçekten yazık..
Konuyu gördüğümde herkes sallamış diye düşündüm ne yalan söyliyeyim.
AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı Bu 2 saat önce 719 TL'idi. Ve şuanki fiyatına bak fiyatı yükseltiyorlar sonra indiriyorlar sonra efsane indirim. @Hepsiburada güzel taktikmiş.
%50 indirim beklemek zaten hayal olur. Yurt dışı sitelerde de fiyatlar indirimden önce yükseltiliyor ama en azından genelde fiyatları indirimli oluyor. %20 - %30 indirim benim için oldukça yeterli fakat bunlar %10 indirim bile yapmayabiliyor.Bindirim sonrası indirim uygulanıyor diye boşuna demiyoruz. Hepsiburada ve birçok site böyle yapıyor.
İndirimlerde öyle fiyatlarının %50'ye kadar düşmesini beklediyseniz, öyle bir beklentiye girmeyin.
Diğer konulardan %50 umutlara girenleri görmüştüm de, ondan dedim. Yok öyle bir şey yani.%50 indirim beklemek zaten hayal olur. Yurt dışı sitelerde de fiyatlar indirimden önce yükseltiliyor ama en azından genelde fiyatları indirimli oluyor. %20 - %30 indirim benim için oldukça yeterli fakat bunlar %10 indirim bile yapmayabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.