Hepsiburada Efsane Cuma İndirimleri(!)

Takip ettiğim monitör de 343 TL zamlanmış şaka gibi. Black Friday diye tekrar 343 tl indirim yaptık diyecekler satacaklar :)

Birisi Rival 110 + Mousepad'den bahsediyordu fakat yorumu kaldırılmış.
1542828784628.png

Takip ettiğim ürün : Ryzen 5 2600
Önceki fiyat : 1250 küsür
Şuanki fiyat : 1400 küsür

Teşekkürler hepsiburada, alışveriş yapacaktım yaklaşık 4.000 TL'lik ama kesinlikle yapmıyorum.
1542829089975.png
Dahada ekleyecek olursak şu an sepetimdeki çoğu ürünün öğlene göre fiyatı artmış durumda.
Adata XPG Flame 4GBX1 2400MHZ DDR4 Oyuncu Ram
isimli ürün 228₺ iken üstelik inidiriminin daha birkaç saati varken indirimli halinin fiyatı 269₺'ye çıkmış.
Ryzen 5 2600 1260₺ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, şu an 1400₺ olmuş durumda. Gerçekten yazık..
1542828802129.png

Konuyu gördüğümde herkes sallamış diye düşündüm ne yalan söyliyeyim.

AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı Bu 2 saat önce 719 TL'idi. Ve şuanki fiyatına bak fiyatı yükseltiyorlar sonra indiriyorlar sonra efsane indirim. @Hepsiburada güzel taktikmiş.
1542828926471.png

Madem çok büyük bir indirim yapmayacaksınız en azından fiyatları yükseltmeyin. Yükseltmeden indirim yapın da tepki çekmeyin. Belki amacınız tepki çekmektir orasını bilemem. 23 Kasım'da sizden "gerçek" bir indirim bekliyoruz. Gerçi geçen yıl da sizde doğru düzgün bir indirim görememiştim diye hatırlıyorum. Bu sene tek umudum Amazon... @Hepsiburada

Bindirim sonrası indirim uygulanıyor diye boşuna demiyoruz. Hepsiburada ve birçok site böyle yapıyor.

İndirimlerde öyle fiyatlarının %50'ye kadar düşmesini beklediyseniz, öyle bir beklentiye girmeyin.
%50 indirim beklemek zaten hayal olur. Yurt dışı sitelerde de fiyatlar indirimden önce yükseltiliyor ama en azından genelde fiyatları indirimli oluyor. %20 - %30 indirim benim için oldukça yeterli fakat bunlar %10 indirim bile yapmayabiliyor.

%50 indirim beklemek zaten hayal olur. Yurt dışı sitelerde de fiyatlar indirimden önce yükseltiliyor ama en azından genelde fiyatları indirimli oluyor. %20 - %30 indirim benim için oldukça yeterli fakat bunlar %10 indirim bile yapmayabiliyor.
Diğer konulardan %50 umutlara girenleri görmüştüm de, ondan dedim. Yok öyle bir şey yani.

@Hepsiburada indirimlere başladı herhalde. Konuda paylaşılan ürünlere az çok indirim yapılmış. Cep telefonlarına "güzel" bir indirim yapılırsa alabilirim. Şuanlık cep telefonlarında doğru düzgün bir indirim görmedim. Hepsiburada satıcılı cep telefonları satıştan kaldırılmış gibi gözüküyor. Benim beklediğim indirim, bindirimsiz fiyata %20 olduğu için pek mümkün gibi gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı