Kardeşim bilgilendirmen için teşekkürler gerçekten. Hiç haberim yoktu, aynı fiyata R3 1300x + inno3d 6GB alacaktım. Şimdi ise hem üst model işlemci hemde EVGA çok daha iyi bi marka.
Arkadaşlar bu tartışma bitmez. Evet sahte indirim olan ürünler var. Fakat birçok ürüne indirim geliyor. Alacağınız ürünün normal fiyatını biliyorsanız ve size göre uygunsa alın derim. Akakçe cimri gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Ben de HB üzerinden yapılan indirimle bilgisayarımın %60'ını almıştım. Kalan %40'lık kısmını daha ucuz bulduğum sitelerden toplamıştım.
Bu arada arkadaşlar indirim varda bütün ürünlerde yok herhalde. Bazı indirimlerde evet yalan. Ancak sayısı azda olsa piyasaya göre 150 TL civarı indirimler var. Zaten Hepsiburada piyasa geneline göre pahalı.
Konunuzu okuduktan sonra gerçekten indirim var mı diye bir bakmak istediğim. Samsung 850 EVO 250GB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı Bu ürünüzü 1-2 gün önce 400. kusur fiyata almıştık. Bu gün indirimle 404 TL olmuş. Çok haklısınız inanılmaz bir indirim var.