Hepsiburada En Uzun Gece İndirimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Malum bu gece HB'nin indirimi var. Benim de sepetimde 4500 TL'lik PC vardı. Bakalım ne kadara düşmüş.
Not: Ekran kartı hariç. Stokta kalmamış. MSI RX580 Gaming X vardı. Onu da eklerseniz normalde 4600 TL'lik bir sistem.
İndirim.JPG

Tamam ne kadar indirim olmuş bir bakalım. İndirimli halini bir kaç saat önceki fiyatıyla karşılaştıracağım.
  • Ryzen 5 1400 780-790 TL idi tam olarak. 140 TL indirim.
  • Adata D40 RAM'lerimiz tam 942 TL idi. 95 TL indirm.
  • CM MasterBox Lite 5 500W kasamız 485-490 TL idi. 56 TL inirim.
  • Samsung 850 EVO 250 GB SSD'miz tam olarak hatırlamıyorum. Yanılmıyorsam 449 TL idi. 45-50 TL indirim.
  • MSI B350M Mortar anakartımız tam olarak 475 TL idi. 45 TL indirim.
  • Ekran kartı da aşağı yukarı 1600 TL ise ( 4 GB) 1500 yada 1400'e düşer. Yani 4600 TL'lik sistemimiz 4100-4200 civarına geliyor şu anki indirimle.
  1. HB'nin sitesinde PC bileşenlerinde %10 indirim olacağı yazıyordu ve evet gerçekten %10 indirim var. Hatta bazılarında daha fazla. Ama tekrar uyarıyorum. Sadece "En uzun gece indirimi"ndeki ürünler gerçekten %10 inmiş durumda. Diğer %6, %5 VS. yazanlar normal fiyatı. HB'nin aynı taktiği :D
Demem o ki arkadaşlar. Gerçekten %10 indirim var. Bu ürünleri baz alarak söylüyorum tabi. Başka ürünlerde de indirim olabilir bakınız. Hani fiyat yükseltip düşürme falan yok. Ancak dikkat edin en uzun gece indirimindeki ürünler gerçekten fiyat indirilmiş. Sistem toplayacak arkadaşların dikkatine.
Daha sonra toplayacaklaraysa söyleyeyim, böyle indirimleri bekleyin. Beklemek istiyorsanız tabi :) Çok sık olmuyor bu indirimler çünkü.

Umarım yardımım dokunmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum bu gece HB'nin indirimi var. Benim de sepetimde 4500 TL'lik PC vardı. Bakalım ne kadara düşmüş.
Not: Ekran kartı hariç. Stokta kalmamış. MSI RX580 Gaming X vardı. Onu da eklerseniz normalde 4600 TL'lik bir sistem.
Eki Görüntüle 272215
Tamam ne kadar indirim olmuş bir bakalım. İndirimli halini bir kaç saat önceki fiyatıyla karşılaştıracağım.
  • Ryzen 5 1400 780-790 TL idi tam olarak. 140 TL indirim.
  • Adata D40 RAM'lerimiz tam 942 TL idi. 95 TL indirm.
  • CM MasterBox Lite 5 500W kasamız 485-490 TL idi. 56 TL inirim.
  • Samsung 850 EVO 250 GB SSD'miz tam olarak hatırlamıyorum. Yanılmıyorsam 449 TL idi. 45-50 TL indirim.
  • MSI B350M Mortar anakartımız tam olarak 475 TL idi. 45 TL indirim.
  • Ekran kartı da aşağı yukarı 1600 TL ise ( 4 GB) 1500 yada 1400'e düşer. Yani 4600 TL'lik sistemimiz 4100-4200 civarına geliyor şu anki indirimle.
  1. HB'nin sitesinde PC bileşenlerinde %10 indirim olacağı yazıyordu ve evet gerçekten %10 indirim var. Hatta bazılarında daha fazla. Ama tekrar uyarıyorum. Sadece "En uzun gece indirimi"ndeki ürünler gerçekten %10 inmiş durumda. Diğer %6, %5 VS. yazanlar normal fiyatı. HB'nin aynı taktiği :D
Demem o ki arkadaşlar. Gerçekten %10 indirim var. Bu ürünleri baz alarak söylüyorum tabi. Başka ürünlerde de indirim olabilir bakınız. Hani fiyat yükseltip düşürme falan yok. Ancak dikkat edin en uzun gece indirimindeki ürünler gerçekten fiyat indirilmiş. Sistem toplayacak arkadaşların dikkatine.
Daha sonra toplayacaklaraysa söyleyeyim, böyle indirimleri bekleyin. Beklemek istiyorsanız tabi :) Çok sık olmuyor bu indirimler çünkü.

Umarım yardımım dokunmuştur.
Konuyu bekliyorum bekliyorum sonunda onaylanmış. Çok güzel bir konuya değinmişsin.

Konunuzu okuduktan sonra gerçekten indirim var mı diye bir bakmak istediğim. Samsung 850 EVO 250GB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı Bu ürünüzü 1-2 gün önce 400. kusur fiyata almıştık. Bu gün indirimle 404 TL olmuş. Çok haklısınız inanılmaz bir indirim var.
Ben de steelseries Qck xxl'ye bir indirim bekliyordum olan indirim ise "0".

Konunuzu okuduktan sonra gerçekten indirim var mı diye bir bakmak istediğim. Samsung 850 EVO 250GB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı Bu ürünüzü 1-2 gün önce 400. kusur fiyata almıştık. Bu gün indirimle 404 TL olmuş. Çok haklısınız inanılmaz bir indirim var.
Evet hemen atlayın tabi :) Evet 400 TL idi. Ancak satıcısı "teknoraks" olan 850 EVO 400 TL idi. Ve uzun zamandır da öyle. Ancak Hepsiburada bahsettiğim fiyata 440-450 TL'ye satıyordu ve HB'deki bu satıcı haricinde bu SSD'nin fiyatı her yerde 450-480- TL arası. HB'de inidirm yaparak 400 TL'ye düşürmüş. Siz de direk atladınız tabii...
  • Neden hemen atlayıp konuyu niye kirletiyorsunuz? Sizin yüzünüzden yalancı durumuna düşüyorum ve bu hiç hoş değil :(
Lütfen, yazmadan önce 2 kere düşünün. Boş yorumlar yapmayın.
Dipnot : Buradan @Recaizade Mahmut Efendi @Nazım Paşa ve @Awhlind etiketleyeyim de gerçekleri okusunlar. Yanlış bir algı içerisinde olmasınlar.

O ekran kartını görmemiştim. İyi tespit...

Son düzenleme:
Off offf...
Zaten yazdıklarım bütün hepsi yalan. Birkaç saat önce SS alıp gösterseydim inanır mıydınız? Veya birkaç gün önce? Veya bir ay önce?
İnanmazdınız...
"Algı oyunu bunlar algı." demeden önce bir iki kanıt sunar mısınız?
1300 TL'ye Evga GTX 1060 6 GB, 650 TL'ye R5 1400 buluyorsunuz da sonra algı diyorsunuz. 430 TL'ye CM Masterbox Lite 5 500W var ona da mı inanmıyorsunuz? 400 TL indirim oldu diyorum bir kaç saat önceki sepetime göre. Bu sistem birkaç aydır sepetimde ekli ve hergün bakın üstüne basarak söylüyorum "Hergün" takip ediyorum ve evet gerçekten indirim var. Ben yazdım. Siz inanın veya inanmayın beni ilgilendirmiyor. Ve eğer böyle yorum yapacaksanız konudan uzaklaşmanızı istiyorum. Gerçekçi olmayan ve hiç bir şeye dayanmayan yorumlar yapıyorsunuz çünkü.
Dipnot : Yazdıklarımı iyice okursanız hangi ürünlerde indirim olduğunu bazılarında neden SSD'deki gibi yanılgıya düştüğünüzü anlarsınız. Okumadan geçmeyin.
@Recaizade Mahmut Efendi @Plyra

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı