Hepsiburada En Uzun Gece İndirimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
45 gün falan oldu.
İyi fiyata almışsınız, şu anda gördüğüm kadarı ile yok. En ucuz arkadaş bulmuş o da, 435 TL kargosu ile.

Vatan da arada iyi fiyatlar verebiliyor. Çoğu at gözlüklü çıkar der ki Vatan pahalı genelde. Ama bir ara ekran kartları piyasanın aşağısında satılıyordu. Takip etmek gerekir. He şey olabilir.

Hocam her şey pahalılaştı, 250 TL'ye r7 240 satılıyor, normal. Onu bulamayan da var.

Ayrıca doların yeni yeni çıkmaya başladığı zamanda almışsınız. Yani dolar yukarı seyredince arttı her şey.

Sistem yok ki valveye bakmıyorum.

Ben fiyatları kendim için değil, cahilliğe kıl olduğum için araştırıyorum, konuyu gördüm, saçma sapan yorum yapıp işkembeden sallayanlara kılım. Bilmiyorsan konuşma arkadaş. Konuş yine hata yapabilirsin ama, kanıtları görünce ha doğruymu @BERWAR gibi, gerçekten varmış indirim denebilir. Ama körü körüne savunmak nasıl iş nasıl mantık yahu. Anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
İndirim olup olmadığını aynı ürünün fiyatını başka sitelerde sorgulayarak doğrulayabiliriz. HB ne zaman indirim yapsa çok kısıtlı ürünleri kapsıyor. Geçen indirimde özellikle baktım başka sitede daha ucuz olan ürün HB'de indirim ile bile daha pahalı idi. Dikkat etmek lazım.

İndirim olup olmadığını aynı ürünün fiyatını başka sitelerde sorgulayarak doğrulayabiliriz. HB ne zaman indirim yapsa çok kısıtlı ürünleri kapsıyor. Geçen indirimde özellikle baktım başka sitede daha ucuz olan ürün HB'de indirim ile bile daha pahalı idi. Dikkat etmek lazım.

Amazon'dan ucuz geldiğini kanıtladım adamlara laptobu, inanmayınca inanmıyor işte yapacak bir şey yok.

Kısıtlı ürün çeşidi ve kısıtlı stoklar ile sınırlı.
Benim maddi gücüm olsa alınacak çok şey var, o kadar kısıtlı değil ha 2 günde stoklar bitmiş olabilir indirim yüzünden. Ah olsa hep böyle indirimleri kovalayacağım bundan sonra, arkadaşlar yüzünden HB uzmanı olduk, iyi indirim olduğunu anlamış oldum. Mesela Amazon'dan Laptop almaya kalksam, almam bundan sonra, bir indirimle Amazon'dan ucuz alıyorsun. Daha ne. Bir şey öğrendim bu tartışmadan helal olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı