Hepsiburada eskiyi yenile dolandırıcılığı

Cihan Şengül

Kilopat
Katılım
24 Kasım 2014
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Memur
Hepsiburada üzerinden eskiyi yenile kapsamında iPad Pro cihazıma 4.660 TL teklif edilmesi üzerine yeni tablet aldım. (alışverişten önceki15 gün içerisinde alışveriş yapılmalı) elimdeki iPad Pro'yu kargoladım. Cihazın ısındığını belirterek teklif tutarı 3.850 TL'ye düşürüldü. Cihazımda hiçbir sorun olmadığını belirtmeme rağmen hiç ilgilenmediler. Fiyata müdahale edemediklerini, iade de yapamayacaklarını belirttiler. Hepsiburada ve bazı firmalar dolandırıcılığa ortak oluyor. Tüketici Hakem heyetinden bilirkişi incelemesi talep ettim. Bakalım sonuç ne olacak.
 
Hepsiburada üzerinden eskiyi yenile kapsamında iPad Pro cihazıma 4.660 TL teklif edilmesi üzerine yeni tablet aldım. (alışverişten önceki15 gün içerisinde alışveriş yapılmalı) elimdeki iPad Pro'yu kargoladım. Cihazın ısındığını belirterek teklif tutarı 3.850 TL'ye düşürüldü. Cihazımda hiçbir sorun olmadığını belirtmeme rağmen hiç ilgilenmediler. Fiyata müdahale edemediklerini, iade de yapamayacaklarını belirttiler. Hepsiburada ve bazı firmalar dolandırıcılığa ortak oluyor. Hakem heyetinden inceleme talep ettim. Bakalım sonuç ne olacak.

Geçmiş olsun. Umarım sonuç alırsınız. Şaşırdım doğrusu.
 
Bende de indirim döneminde saat sipariş etmiştim ettikten 1 gün sonra ürüne fena zam geldi ve bundan sonra kargo elinize ulaştı dendi ama bana kargo filan gelmemişti kargo bayisine gittiğimde kargonun geri satıcıya gönderildiğini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradığımda kargo elinizde ulaştığı gözüküyor dendi. Ne paramı aldım ne de saati.
 
Bunların en büyük nedeni denetimsizlik! Senelerdir, belirli günlerde yüzde 70-80 indirim diye milleti bile bile kandırıyorlar. Bizim bu indirimlerin gerçek olmadığını bilmemiz önemli değil, kanunen suç olması lazım diye düşünüyorum. Afedersiniz imam osurursa cemaat sıçarmış derler ya, aynı o hesap gidiyor elektronik ticaret piyasaları.
 
Yük altında ağır uygulama açıldığında ısınıyor muydu? Belki siz farkında olmadınız hiç? Eğer durum böyle değilse ortada direk hırsızlık var ki Hepsiburada gibi bir firmanın aracı olması oldukça enteresan bir durum. Global'den ulaşmayı deneyin 800TL az para değil.
 
Amazon varken diğer sitelerden alışveriş mi yapılır? Cihazı bulunduğunuz yerde satıp, gelen parayı kredi kartına aktararak alışveriş yapılabilir.
100 - 150 lirayı bir yere kadar anlarım da 800 lira da kırılmaz. Bir de (anladığım kadarıyla ) cihaza el koymuşlar. Acaba hangi dağın haydudu bunlar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı