student007
Decapat
Takviye yapabilirim.Depolama olarak yetersizliğini hissedeceksiniz.
Takviye yapabilirim.Depolama olarak yetersizliğini hissedeceksiniz.
Hocam verdiğiniz bütçeye bir de depolama takviyesi bütçesi eklenince yazık olmuş. Hayırlı olsun.Takviye yapabilirim.
Teşekkürler ama fiyatına göre bir bilgisayar aldığımı düşünüyorum. Tam bir canavar.Hocam verdiğiniz bütçeye bir de depolama takviyesi bütçesi eklenince yazık olmuş. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam.Teşekkürler ama fiyatına göre bir bilgisayar aldığımı düşünüyorum. Tam bir canavar.
Anadolu Yakası Kargo İşleme Merkezi'nde gözüküyor. Bugün verilmiş kargoya. Ne zaman gelir Allah bilirHayırlı olsun hocam.
Geldi mi canavar.
Hocam canavar link atar mısnız?Anadolu Yakası Kargo İşleme Merkezi'nde gözüküyor. Bugün verilmiş kargoya. Ne zaman gelir Allah bilir![]()
Kurulum için öneriniz var mı? Orijinal Windows olmasını istiyorum ve elimde herhangi bir Windows ile ilgili bellek yok.Öncelikle hayırlı olsun. Benim msi gs63 kurulumsuz olarak gelmişti. GE serisi öneren arkadaşın dediği gibi 256gb az gelecektir ve ekstra disk masrafınız olacak fakat asla GS serisi ile GE serisi karşılaştırılmaz. GS serisi daha premium bir ürün ve ona görede fiyatlandırması var.
Verdiğin linkteki ürün yenilenmiş outlet ürün yalnız.Keşke bunu alsaydınız.GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Benim aldığım mi outlet yoksa bu linkteki mi? Outlet olduğunu nasıl anlıyorsun?Verdiğin linkteki ürün yenilenmiş outlet ürün yalnız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.