Hepsiburada iade süreci nasıl işliyor?

Bu kişinin kim olduğu da önemli değil.
2 senedir aynı ortamda bulunuyoruz, biraz hatır göstermek gerekir diye düşünüyordum. Ama göstermemek gerekiyormuş, bundan sonra ona göre davranırım.

2 senedir aynı ortamda bulunuyoruz, biraz hatır göstermek gerekir diye düşünüyordum. Ama göstermemek gerekiyormuş, bundan sonra ona göre davranırım.
Bakın yanlış anladınız, yanlış anlamaya da devam ediyorsunuz. Hatır başka bir konu. Elbette öyle olacak burada ters bir şey söylemiyorum zaten. Ancak baştaki ezici mesaja karşı, ben de tepkimi gösterdim ve sizin baştaki mesajınızda bir tolerans göremediğim için, ben de aynı şekilde kendi tepkimi gösterdim. Burada 2 aylık üye gelsin bana saydırsın, istediğini desin pek umurumda olmaz. Ama her konuda gördüğüm, sevdiğim, takip ettiğim üyelerden böyle mesajlar duyunca açıkçası şahsım adına ben alınıyorum.

Mesajımda dediğim gibi seni severim, buranın da enlerinden birisin. Bir konu için birbirimizi kırmaya gerek yok :)

Burada 2 aylık üye gelsin bana saydırsın, istediğini desin pek umurumda olmaz. Ama her konuda gördüğüm, sevdiğim, takip ettiğim üyelerden böyle mesajlar duyunca açıkçası şahsım adına ben alınıyorum.

Mesajımda dediğim gibi seni severim, buranın da enlerinden birisin. Bir konu için birbirimizi kırmaya gerek yok :)
Ben de zaten bundan bahsediyorum, senin sen olduğunu fark etsem sitem etmezdim ilk yorumumda :) Bazı kullanıcılar konuyu okumadan cevap verebiliyor, haliyle istemeden sitem edebiliyor insan.
Yoksa senin, sen olduğunu fark etsem hiç konusunu bile açmazdım; az çok biliyoruz zaten bilgi düzeyini. Profilden veya isimden çıkaramayınca hafif bir sitem gösterdim haliyle, yoksa ben de bu foruma emek vermiş kimsenin kalbini kırmak istemem. Problem yokmuş zaten :)

Ohoo oo, iyi ki fazladan bir şey yazdık @BilgisayarKurdu hemen yüklen 😁
Dostum bence sen fazladan bir şey değil, çok şey yazmışsın :D Kargonun teslim alınmadığını anladıysak gerisi önemli değil :) Hepsiburada çok kısa sürede değişim veya iade yapar.

Dostum bence sen fazladan bir şey değil, çok şey yazmışsın :D Kargonun teslim alınmadığını anladıysak gerisi önemli değil :) Hepsiburada çok kısa sürede değişim veya iade yapar.
İade yapsin. O dandik kargo firmasi oldugu surece bir daha alisveris yapmam oradan. Boyle bir sacmalik goremezsiniz. Bir de kargocunun konusmalari gicik etti beni.

Kargo teslim alınmadığı için diyorsan tamam, fakat benimde iadem var, kullanılmış ekran kartı gönderdiler. P.tesi 13. gün olacak, pek te çabuk yapmıyorlar 😁

Kargo teslim alınmadığı için diyorsan tamam, fakat benimde iadem var, kullanılmış ekran kartı gönderdiler. P.tesi 13. gün olacak, pek te çabuk yapmıyorlar 😁
Allahtan almadım ürünü. Kargocunun aklına uyup imza atsaydım ayvayı yemiştim. Ugraş dur ondan sonra.

İstisnai durumlar her firmada olur, Hepsiburada genel olarak iadede en sorunsuz firma. Gittigidiyor'dan falan alışveriş yapmış olsan anlatmak istediğimi daha iyi anlardın :)

Zaten o kargo ile Hepsiburada el ele. 6 yılı aşkın süredir aktif olarak oradan alış veriş yaparım; çocuk ihtiyacından elektroniğe kadar herşeyimi oradan alırdım; 4K TV, amiral gemisi telefonlar, laptoplar vb. gözüm kapalı güvenir alırdım ve sadece 1 veya 2 kere şikayetim oldu o da kargo şikayeti idi, anında çözmüşlerdi. Fakat bunlara ne olduysa çok kötü gidiyor artık herşey üyeliğimi bile sileceğim şu iş bitsin.

10 günü geçti ürünü yollayalı, aras kargo teslim ettiğini bile yazmıyor, kaç kere aradım ürünün nerede, neden teslim etmiyorsunuz diye, yolda diyor. Sonra; buraya Şikayetvar'a konu açınca ürün bizde merak etmeyin, çok yoğunuz denildi. Afedersin it iti ısırmaz misali. Merakla bekliyorum sonuç ne olacak?
İstisnai durumlar her firmada olur, Hepsiburada genel olarak iadede en sorunsuz firma. Gittigidiyor'dan falan alışveriş yapmış olsan anlatmak istediğimi daha iyi anlardın :)
Vallahi N11 den bir kaç hafta önce laptop klavyesi aldım, olmadı, iade ettim 1 günde çözüldü iş, yatırdılar paramı. Hatta ürünü açıp taktığımı ve olmadığını biliyorlar.
Neyse, şimdi ne desem boş bekleyip göreceğiz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı