Hepsiburada İadeleri Kapatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerinde var görünen ekran kartını satıp, bir hafta kadar beklettiler. Sonra mecburen iadesini istemiştim. Temin edemeyiz, iade edeceğiz demişlerdi. Şipariş bekleme ve iptal sonrası param yatana kadar da fiyatlar artmıştı. GTX 1060 yerine GTX 1050 TI almak zorunda kalmıştım. Sorunu çözmek bir yana, özür dileyen bile olmadı. O zaman yediğim kazıktan beri alışveriş yapmıyorum. Farklı şekillerde insanları kendilerinden uzaklaştırıyorlar. Geçmiş olsun size de. Umarım fazla uzamadan alırsınız paranızı.

Bu black fridayde çoğu firma saçmaladı ya. Aynı gün Trendyol üzerinden 2 tane kazak aldım hala tedarik aşamasında diyor ve iptal seçeneğide yok Şaka gibi örgü ile dikmeye başlasak biterdi şimdiye
Hepsi saçmaladı.
En azından yarım elma gönül alma. Tabi tercihler sorgulanmaz ama bana uzak olsunlar artık.
Emin misiniz? Dün Hepsiburada'dan sipariş ettiğim klavye geldi, bozuk çıktı ve iade talebinde bulundum. Bugün ise Aras kargoya bozuk ürünü teslim ettim.
Siz kargolasanız bile Hepsiburada iadeleri kabul ettiği için ürünler Gebze'de bekliyor.

Bende tövbe ettim ilk blackfriday alışverişimde hem de. Ne taleplere cevap veriyorlar ne de sözlerini tutuyorlar tam 3 defa erteleyip durdular hala ürünüm kargoya bile verilmedi.
Aklın yolu bir işte.

Aynen ben de ama ben Flo'dan aldım. Ürün bulunamadı dediler.

Çok sıkıntı değil benim için. Klavyeye 50 TL vermiştim.
Sıkıntı para kısmı değil sıkıntı ellerine, yüzlerine bulaştırmaları. Ve hiçbir şekilde bilgilendirme yapmamaları. Bir kusura bakmayın bile diyemiyorlar.
İnşallah şurada yazılanları okuyup ders çıkarırlar ama sanmam. Mesele daha önce de yazdım para değil yaptıkları resmen müşterileri mağdur etmek.
Şimdi son durum nedir? Ürün hala Gebze'de depoda mı?
Ürün Hepsiexpress denen firmanın Anadolu transfer merkezinde ve bugüne kadar HB iade kabul etmediği için beklemesi.

Sıkıntı para kısmı değil sıkıntı ellerine, yüzlerine bulaştırmaları. Ve hiçbir şekilde bilgilendirme yapmamaları. Bir kusura bakmayın bile diyemiyorlar.
Bu konuda çok haklısınız. Böylesine büyük bir firmanın bu kadar ilgisiz ve dikkatsiz olması üzücü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…