@68613 Ay'ın 4 ünde kargoladığım ürün hala yolda gözüküyor, aradım sordum kelime oyunu yaptılar yine laf edemedimİadeler patladı sanırım hocam.
Amazon.com.tr'den alışveriş yapın.
@68613 Ay'ın 4 ünde kargoladığım ürün hala yolda gözüküyor, aradım sordum kelime oyunu yaptılar yine laf edemedimİadeler patladı sanırım hocam.
Keşke öyle bir hata yapsalar. Mahkemelik olsak. Mahkeme masrafları, avukat vekalet ücretleri ödeseler. Süper olur ama. Bu hataya düşmezler.@68613 Ay'ın 4 ünde kargoladığım ürün hala yolda gözüküyor, aradım sordum kelime oyunu yaptılar yine laf edemedimİadeler patladı sanırım hocam.
Aklın yolu bir. O kadar çok mesaj yazdım ki kafam karıştı artık. 2-3 gün önce Amazon.com.tr üzerinden alış veriş yaptım. Fiyat olarak da en uygun yine Amazon idi. Gebze'den Kırklareli'ne 2 günde elime ulaştı. Müşteriyi sağılacak inek gibi gören bütün firmalar tez zamanda batar İnşallah.Amazon.com.tr'den alışveriş yapın.
Keşke belirli bir sürede ödeme yapmadıklarında bir yaptırım olsa yasalarda.Ben artık şüphelenmeye başladım milletin parasını alıp yatırım mı yaptılar vadeliye mi yatırdılar düşünmüyor değilim. Ne güzel Msi Radeon Rx 570 Gaming versiyonunu bulmuştum şimdi ne asus var ne de msi kaldı. Sadece asus rx 570 1349TL civarı teknobiyotikten alsam mı diye düşünüyorum yoksa sistem boşta ve amd.
Amazon.com.tr'den alışveriş yapın.
Tabii ki bundan sonra 5 kez düşüneceğim alışveriş yapmadan önce, birde 23 Kasım indirimlerinin çok büyük etkisi var, ne kadar çok sipariş geldiyse o kadar çokta iade oldu hepsi toplanıp kontrol edilecek herhalde bundan 1 ay sonra bu şekilde bir işlem yapsak 3-4 gün içerisinde sonuçlanırdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.