Hepsiburada iadem reddedildi

erenrck

Kilopat
Daha fazla  
Hepsiburada aracılığıyla aldığım bir laptopu 2 gün sonra iade ettim. Ve direkt reddedildiğini yazmışlar. Neden falan da belirttiklerini göremedim. Oysa ki cayma hakkında kutusu açılıp kullanılsa bile kabul etmeleri gerekmiyor muydu? Üstelik üründe arıza olduğunu bildirmiştim. Fanları kafasına göre yüksek hızda ve gürültülü çalışıyor, bilgisayar ara sıra donukluk yapıyordu. Ne yapmam gerek şimdi?

Arıza olduğunu iddia ettiğiniz için büyük ihtimalle servise göndermenizi isteyecekler. Bu tip durumlarda bir neden belirtmeden cayma hakkı kapsamında iade etmeniz gerekiyor. Arıza durumunda servise yönlendiriyorlar çünkü.

Yönlendirmemişler, hiçbir şey belirtilmemiş. Sadece reddedildiği yazıyor.
Güncelleme : Hepsiburada ile görüştüm. Elektronik ürünlerde keyfi iade yapamıyoruz diyorlar. Ama cayma hakkının içinde böyle bir madde yok. Yani bu durumda ne yapmam gerekir? Hiçbir neden belirtmeden tekrar iade etsem kabul ederler mi? Yoksa THH'ye mi başvurmalı mıyım? Bütün hevesim gitti ya arızalıysa servise götürün iade raporu alın diyorlar hiç uğraşmak istemiyorum onunla.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı