Hepsiburada iadesi kargo gönderi kodu ile takip edilebilir mi?

Re Malaka

Decipat
Makaleler
17
Yer
Rome
Hepsiburada bana iade için kargo gönderi kodu verdi. O kod ile Aras Kargo'ya teslim yaptım. Bu kodu Aras Kargo takip sayfasına girince bir şey çıkmıyor. Kargo gönderi kodundan bağımsız bir takip kodu mu oluyor? Aras Kargo bana takip kodu vermedi.

Hepsiburada siparişlerim kısmında iade takibi olması gerek. Trenyol'da öyle en azından.

Hepsiburada siparişlerim kısmında iade takibi olması gerek. Trenyol'da öyle en azından.

Hepsiburada'nın verdiği kod kendi sistemi için. Aras Kargo'nun takip No'su için Hepsiburada'yı arayabilirsin. Belki sisteme girmemiş olabilirler.

Dediğiniz gibi iade talep kısmına baktım. Orada halen daha kargoya verin yazıyordu. Aras Kargo'yu arayıp kargo takip kodunu aldım ve kargo sitesinde gözüküyor.
Sanırım Hepsiburada'nın sisteminde bir sıkıntı olduğu için oraya düşmemiştir. Gün sonuna kadar bekleyip göreceğim artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı