Hepsiburada iadeyi bekletiyor

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, satıcı Hepsiburada'dan laptop almıştım. Fakat daha sonra vazgeçtiğini için iade oluşturup gönderdim. Kutuyu açmadım koruyucu etiketi duruyor. Fakat 25 Haziran sabahi teslim edildi görüldüğü halde halen değerlendirme aşamasında bekletiliyorun. Müşteri hizmetleri 2 iş gunu içinde talep sonuçlanır demişti şu an 3. iş gunundeyiz. Tekrar sorduğumda bana kargonun depoya 27 Haziran'da ulaştığını ve degerlendirme icin gene 2 is gunu olduğunu soylendi. Satici Hepsiburada.

Daha önce benzer şekilde iade yaptığımda aynı gun kabul edilmişti fakat bu sefer beklemeleri tereddüt etttiriyor. Haftaya çarşamba 2 haftalık iade surecim de doluyor. İademi reddetme imkanlasi var mi? Sıfır olduğu gibi hiç acmadan geri gönderdim ürünü. Daha önce bu şekilde bekletilen oldu mu? Acaba yoğunluk mu var. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250627_212447_Hepsiburada(1).jpg
    Screenshot_20250627_212447_Hepsiburada(1).jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Hepsiburada bazen yoğunluk nedeniyle değerlendirme süresini uzatabiliyor. Ürün sıfır ve kutusu açılmadıysa iadenin reddedilmesi çok düşük ihtimal. Yine de 2 iş günü daha bekleyip, hala sonuçlanmazsa şikayetvar veya CİMER üzerinden bildirim yapabilirsin. Süreci hızlandırıyor.

Hepsiburada bazen yoğunluk nedeniyle değerlendirme süresini uzatabiliyor. Ürün sıfır ve kutusu açılmadıysa iadenin reddedilmesi çok düşük ihtimal. Yine de 2 iş günü daha bekleyip, hala sonuçlanmazsa şikayetvar veya CİMER üzerinden bildirim yapabilirsin. Süreci hızlandırıyor.
Evet talep notuna da yazmıştım koruyucu bandı dahi duruyor aldığım gibi gönderdim diye. Açılmış bir ürün olsa hadi incelemesi uzun sürer anlarim da, zaten sıfır kapali kutu ürünün neyini inceliyorsunuz bu kadar onu anlamadım. İnşallah sıkıntı yaşanmaz, dediğiniz gibi yoğunluktan dolayidir.

Evet talep notuna da yazmıştım koruyucu bandı dahi duruyor aldığım gibi gönderdim diye. Açılmış bir ürün olsa hadi incelemesi uzun sürer anlarim da, zaten sıfır kapali kutu ürünün neyini inceliyorsunuz bu kadar onu anlamadım. İnşallah sıkıntı yaşanmaz, dediğiniz gibi yoğunluktan dolayidir.

Evet hocam rahat olun, Hepsiburada gibi bir şirket sizi bu durumla muzdarip edeceğini zannetmiyorum. Bir çözüme kavuşursunuz inşallah. Canınızı sıkmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı