Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, satıcı Hepsiburada'dan laptop almıştım. Fakat daha sonra vazgeçtiğini için iade oluşturup gönderdim. Kutuyu açmadım koruyucu etiketi duruyor. Fakat 25 Haziran sabahi teslim edildi görüldüğü halde halen değerlendirme aşamasında bekletiliyorun. Müşteri hizmetleri 2 iş gunu içinde talep sonuçlanır demişti şu an 3. iş gunundeyiz. Tekrar sorduğumda bana kargonun depoya 27 Haziran'da ulaştığını ve degerlendirme icin gene 2 is gunu olduğunu soylendi. Satici Hepsiburada.
Daha önce benzer şekilde iade yaptığımda aynı gun kabul edilmişti fakat bu sefer beklemeleri tereddüt etttiriyor. Haftaya çarşamba 2 haftalık iade surecim de doluyor. İademi reddetme imkanlasi var mi? Sıfır olduğu gibi hiç acmadan geri gönderdim ürünü. Daha önce bu şekilde bekletilen oldu mu? Acaba yoğunluk mu var. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Daha önce benzer şekilde iade yaptığımda aynı gun kabul edilmişti fakat bu sefer beklemeleri tereddüt etttiriyor. Haftaya çarşamba 2 haftalık iade surecim de doluyor. İademi reddetme imkanlasi var mi? Sıfır olduğu gibi hiç acmadan geri gönderdim ürünü. Daha önce bu şekilde bekletilen oldu mu? Acaba yoğunluk mu var. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: