Hepsiburada indiriminden önce alınan ürüne iade yapılır mı?

YavuzBulut

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Hepsiburada birkaç saat önce KDV indirimi başlamış ancak ben bu gece alışveriş yaptım ve 250₺ kadar fark var. Bu kampanyadan yararlanarak indirimli fiyatlı alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün kargolanmadıysa iade iste, sonra indirimli olanı satın al.
Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve aynı şeyi söylediler ancak bütün paramı bu sisteme harcadım. Para iadesi gelene kadar indirimler biterse boşuna uğraşmış olacağım. Başka çözüm yok sanırım.

Aynısını yaşadım bugün, çok şükür limit vardı. Yarın gelecek pahalı olarak aldığım ürün, geri iade edeceğim ben de.

İşlemci şuan elime ulaştı 40₺ kadar fark var. Ancak ekran kartında sadece 150₺ civarı bir fark var. Uğraşmayacağım boşuna zaman kaybı zaten elimde para yok . Kredi kartı var ancak iade işleminde bir sorun ortaya çıkabilir ve iade yapilmayabilir. Durumum da şu aralar iyi değil zaten. Şikayetlerini okudum 150₺ kar edeyim derken 1000₺ den olmayalım. İlginiz için teşekkür ederim iyi alışverişler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı